Αρχίζουν τα μπαράζ στην Α΄ΕΠΣ Λέσβου με φόντο την κούπα του πρωταθλητή- Στον Ταρλα ο Αιγέας με Αίγειρο

Σέντρα επιτέλους αύριο Σάββατο στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α’ Τοπική


Σέντρα επιτέλους αύριο Σάββατο στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α’ Τοπική, με τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν να μπαίνουν  στην διαδικασία για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχει η καθεμία. Φαβορί με βάση την βαθμολογία που ξεκινάνε είναι ο Αίγειρος, ο οποίος είναι στο +2 από τον Όλυμπο και στο +4 από τον Αιγέα, ενώ αρκετά μακριά είναι ο Ατρόμητος.

Η 1η αγωνιστική μπορεί να κρίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Ο Αιγέας θα φιλοξενήσει στο Στάδιο Μυτιλήνης, το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως έδρα στα μπαράζ, τον Αίγειρο και σε περίπτωση νίκης θα βάλει «φωτιά» στην κορυφή, σε αντίθετη περίπτωση, θα τεθεί από νωρίς εκτός διεκδίκησης. Μια από τα ίδια και στην άλλη αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Όλυμπο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο για απώλειες αν θέλουν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα, ενώ στην ομάδα της Αγιάσου ξέρουν πως αν περάσουν νικηφόρα από την Καλλονή, ενδεχομένως να γίνουν και φαβορί για τον τίτλο.

Σάββατο 21 Απριλίου (16.30)

Αιγέας – Αίγειρος
Ατρόμητος – Όλυμπος
Βαθμολογία
Αίγειρος                              36
Όλυμπος                              34
Αιγέας                                  32
Ατρόμητος                          30

Δεύτερη αγωνιστική στα μπαράζ παραμονής

Η δεύτερη αγωνιστική στα μπαράζ παραμονής της Α’ Τοπικής διεξάγεται το Σαββατοκύριακο. Ο Πολιχνίτος έχοντας κερδίσει στην πρεμιέρα  μέσα στο Κάτω Τρίτος, αν κερδίσει και τον Οδυσσέα Ελύτη, θα κάνει άλμα παραμονής, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ψάχνει το αποτέλεσμα που θα της αυξήσει τις δικές της πιθανότητες. Στην Μόρια, ο Κεραυνός με τον Αλκιβιάδη θα παίξουν τα ρέστα τους, ιδίως οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση πλέον και αν δεν κερδίσουν θα γίνουν αυτομάτως το πρώτο φαβορί.

Σάββατο 21 Απριλίου

Κεραυνός – Αλκιβιάδης
Κυριακή 22 Απριλίου
Πολιχνίτος – Οδυσσέας Ελύτης


Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ