Στη Μυτιλήνη ο Θ. Παφίλης του ΚΚΕ – Μπαράζ επαφών και κεντρική ομιλία στην πλατεία Σαπφούς

Τη Λέσβο θα επισκεφθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 27 και 28 Απριλίου, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Θανάσης Παφίλης.

Την Παρασκευή, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Περισσού θα επισκεφθεί τον καταυλισμό και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια και θα περιοδεύσει στα κοντινά χωριά. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο ίδιος θα δώσει συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το απόγευμα, θα περιοδεύσει στην αγορά της Μυτιλήνης και θα παρευρεθεί σε συγκέντρωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, στην πλατεία Σαπφούς.

Το Σάββατο, ο βουλευτής του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στην αγορά της Καλλονής και θα μιλήσει στην αγορά της Αγιάσου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους νέους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος.

Παρασκευή 27/4 στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς, συγκέντρωση καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης που έγινε από φασιστικές – ακροδεξιές ομάδες την Κυριακή 22/4 κατά προσφύγων και μεταναστών στην Πλατεία Σαπφούς.

Διαδηλώνουμε ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που ξεριζώνουν τους λαούς και δημιουργούν κύματα προσφύγων και μεταναστών, ενάντια στο μίσος και το ρατσισμό που καλλιεργούν φασιστικές – ακροδεξιές ομάδες.

Να απαιτήσουμε τον άμεσο απεγκλωβισμό όλων των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά. Να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση, ενάντια στον ιμπεριαλισμό. 

Τρίτη 1η ΜΑΗ στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς

Πέμπτη 3 Μάη συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς για το «αναπτυξιακό συνέδριο» της Κυβέρνησης που θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Μάη στη Μυτιλήνη. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έρχεται ουσιαστικά να προωθήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των μονοπωλίων στην περιοχή μας, στο Βόρειο Αιγαίο. Συμφέροντα που τα «πασπαλίζει» με γερή δόση φιλολαϊκής πολιτικής και τα παρουσιάζει σαν «ανάπτυξη» για το λαό. Σε αυτήν την νέα κοροϊδία, στον νέο αποπροσανατολισμό που προσπαθεί να επιτύχει η Κυβέρνηση μέσω του «αναπτυξιακού συνεδρίου», απαντάμε και οργανώνουμε την αντίσταση μας, την πάλη μας ενάντια στους σχεδιασμούς τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ