Ξύλο, μαχαίρια, κλοπές, φθορές σε εγκαταστάσεις… και συλλήψεις στο ΚΥΤ της Μοριας

Εκρηκτική η κατάσταση στην Μόρια….

Σύλληψη δύο (2) ατόμων για διάπραξη ληστείας

Συνελήφθησαν, προχθές (09-04-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, την Κυριακή (08-04-2018) το βράδυ, σε αγροτική τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού με τρείς ακόμη αλλοδαπούς, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκαν σε 27χρονο αλλοδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή του δύο (2) κινητά τηλέφωνα αξίας -800- ευρώ και το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των -130- ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπών, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, προχθές (09-04-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με καταγγελία, προχθές το βράδυ σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο 24χρονος, από κοινού με δύο ακόμη αλλοδαπούς αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκαν σε 32χρονο αλλοδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε, σε έλεγχο που του έγινε και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι.

Από την ίδια υπηρεσία σχηματίστηκε επίσης δικογραφία σε βάρος αλλοδαπών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για πρόκληση σωματικών βλαβών και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, προχθές το βράδυ, βρισκόμενοι στον παραπάνω χώρο παραμονής, συνεπλάκησαν αρχικά μεταξύ τους. Ακολούθως, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν 25χρονο αλλοδαπό, ενώ παράλληλα προξένησαν φθορές σε εγκαταστάσεις του χώρου.  

Διενεργείται  προανάκριση.