«Ανώμαλος.. φονιάς»- Εν ψυχρώ δολοφονία σκύλου με πυροβόλο όπλο στην Αγιασο- Σκληρές εικόνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ ΛΕΣΒΟΥ- ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ


Το Σάββατο 14/4, και περί ώρα 19:30, η ΚΙΒΩΤΟΣ ενημερώθηκε ότι κάτοικος της Αγιάσου Λέσβου εκτέλεσε με πυροβόλο όπλο ιδιόκτητο σκύλο ο οποίος συνόδευε το κοπάδι του ιδιοκτήτη του.

Το περιστατικό συνέβη μερικές δεκάδες μέτρα από τον ιδιοκτήτη του ζώου -τον οποίον ο δράστης δεν είχε αντιληφθεί. Το άτυχο ζώο εξέπνευσε επιτόπου και αύριο θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή.

Έχει ήδη γίνει μήνυση στο ΑΤ Αγιάσσου και -όπως μας ενημέρωσαν από την Αστυνομία- ο δράστης αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Πιστεύουμε ότι σε ένα χωριό μερικών εκατοντάδων κατοίκων, όπως η Αγιάσσος, δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί και να συλληφθεί ένας εγκληματίας τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές......

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Συνελήφθη, προχθές (15-04-2018) στην Αγιάσο της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 39 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία 47χρονου ημεδαπού, ο συλληφθείς, το Σάββατο (14-04-2018) το απόγευμα σε αγροτική τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή, θανάτωσε με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, που είχε στην κατοχή του, σκύλο ιδιοκτησίας του 47χρονου.

Επιπρόσθετα και μετά από σχετική καταγγελία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 47χρονου, για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου διενεργείται προανάκριση.



**ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθούν σκληρές εικόνες