Στην προκριματική φάση του 7ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου μαθητές του Πειραματικού ΓΕΛ Μυτιλήνης

«Πρόκριση μαθητριών του Πρότυπου Πειραματικού  ΓΕ.Λ. του Παν/μίου Αιγαίου στην προκριματική φάση του 7ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου του Παν/μίου Πατρών»

           
Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τις δύο μαθήτριες ΛάκομπΜαριλία και Πιτσιλαδή Αφροδίτη οι οποίες βρίσκονται στη 2η θέση με βαθμό 18,5 και τη μαθήτρια Κουκούλα Παρασκευή η οποία βρίσκεται στη 3η θέση με βαθμό 18,25 ανάμεσα στους 15 προκριθέντες της προκριματικής φάσης του 7ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στους καθηγητές τους, που οι ίδιοι εφοδιασμένοι με γνώσεις,  υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθειά τους και συνέβαλαν καθοριστικά με την εμπειρία και καθοδήγηση που τους παρείχαν.

Η συμμετοχή μαθητών σε τέτοιους Διαγωνισμούς διανοίγει νέες διαδρομές στα διαβάσματα και ενδιαφέροντά τους. Η αγάπη για τη Φιλοσοφία ας παραμείνει στη σκέψη και τη ζωή τους.
Είμαστε σίγουροι ότι ο αγώνας και η επιτυχία τους θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους μαθητές.

Ευχόμαστε από καρδιάς στις μαθήτριες καλή επιτυχία στον Τελικό που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Ο Δ/ντής της Δ/θμιαςΕκπ/σης Λέσβου

Καπιωτάς Μιχαήλ