Μεγάλες επιτυχίες | Επιστροφή στην Μυτιλήνη από το 6ο διεθνές Κύπελλο Ελλάδας Brazilian Jiu Jitsu με 7 μετάλλια για αθλητές της Λέσβου


Με τη συμμετοχή 300 αθλητών από 50 συλλόγους από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου 2018, το 6ο Κύπελλο Ελλάδας Brazilian Jiu jitsu στο κλειστό Γυμναστήριο Χαλάστρας. 


Με πολλά μετάλλια επιστρέφει το GOUGOULAS TEAM ANDRE USHIROBIRA ( FIGHT CLUB MYTILENE)  από το 6ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu που πραγματοποιήθηκε στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις 15 Απριλίου.

9 αθλητές από την Μυτιλήνη έλαβαν μέρος κατακτώντας 7 μετάλλια .Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι :

Stella Bagelis
Ραφαήλια Δεληγιάννη χάλκινο μετάλλιο.
Ιωάννα Ιωαννα Μαριγλη χάλκινο μετάλλιο
Beqa Magradze χάλκινο μετάλλιο.
Χρίστος-Ρενα Πετρέλλη χάλκινο μετάλλιο.
Elsa Kamba ασημένιο μετάλλιο.
Γιάννης Καραγεωργίου ασημένιο μετάλλιο
Amirani Ivanishvili χρυσό μετάλλιο.
Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ και Γιάννης Σαραντάκος Κυπελλούχος Ελλάδος 2018 βγήκε η ομάδα «GOUGOULAS TEAM ANDRE USHIROBIRA (FIGHT CLUB MYTILENE) ανάμεσα σε 50 ομάδες

Ο προπονητής κος Αλαφακης δήλωσε στο lesvospost.com : «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Χρήστου Αλαφακη προπονητή ...και φυσικά στους αθλητές για την προσπάθεια και τα μετάλλια του για άλλη μια φορά έδωσαν αξία στο νησί της Λέσβου όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει μετά από παγκόσμια πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια πρωταθλήματα. Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό επικοινωνίας lesvospost για την στήριξη του στον αθλητισμό.»