Μπαράζ κλοπών από μετανάστες στην Μυτιλήνη την Παρασκευή και το Σάββατο- 3 συλλήψεις

Μπαράζ κλοπών

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της αστυνομίας:

Συνελήφθη, το Σάββατο (21-04-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες, ο 42χρονος μπήκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε την τσάντα μιας 42χρονης αλλοδαπής, η οποία περιείχε  μικρό χρηματικό ποσό, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, καθώς και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Η τσάντα επιστράφηκε στην κάτοχό της.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.




Συνελήφθη, την Παρασκευή (20-04-2018) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 23 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος διερχόμενος από δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο 57χρονου ημεδαπού ένα κινητό τηλέφωνο.

Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.




Συνελήφθη, την Παρασκευή (20-04-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τα στοιχεία της έρευνας ο 25χρονος μπήκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραπάνω περιοχή, σε χρόνο λειτουργίας του και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ.

Το παραπάνω χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.


Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.