Κλοπές από μετανάστες στην Μυτιλήνη | 21χρονος έκλεψε tablet από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο και 26χρονος χρήματα από σουπερμάρκετ

Κλοπές από μετανάστες στην Μυτιλήνη

Σύλληψη ενός ατόμου στη Μυτιλήνη για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, την Τετάρτη (18-04-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο 21χρονος, διερχόμενος από δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο, μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή (tablet).

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 



Σύλληψη ενός ατόμου στη Μυτιλήνη για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την Τετάρτη (18-04-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής, για πρόκληση φθορών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ο 26χρονος μπήκε σε σουπερμάρκετ στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε προϊόντα μικρής χρηματικής αξίας. Ακολούθως, προξένησε φθορές σε μία ηλεκτρονική συσκευή του καταστήματος.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε, σε έλεγχο που του έγινε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.