Αιολικός.. μόνο στις φανέλες- Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ερασιτεχνών- Αιολικός – Θύελλα Ραφήνας 0-2 στην παράταση


Με ήρωα τον τερματοφύλακα Πάντο που απέκρουσε πέναλτι στο 81' και έσωσε τη Θύελλα σε 2-3 φάσεις που απειλήθηκε (55' κεφαλιά Ποτουρίδη, 64' σουτ Παληγεώργου, 104' και 105' Λαμπράκης) 


Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε η Θύελλα Ραφήνας, αφού κατάφερε και επικράτησε στην παράταση με 2-0 σε βάρος του Αιολικού στην Μυτιλήνη.

Όπως αναφέρει το irafina, τα γκολ για τους «Λιγνιτωρύχους» πέτυχαν ο Σωτηριάδης στο 5′ λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης και ο Σουλτανίδης στο 113′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάντος απέκρουσε πέναλτι στο 81′ της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Θύελλα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αργοναύτη Νέας Κίου και τη Δάφνη Δαφνώνα.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Γιώτας, Κρητικός, Παλαμουτσής (62′ Μπουρούς), Τάχιας, Καπταγιάννης (69′ Διακορώνας), Κριπιντίρης, Λαλάς (100′ Κουτσούμπας), Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Μιχαλάκης (75′ Κεσίδης), Λαμπράκης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στ. Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Μανουσάκης, Φύτρος, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλης (23′ λ. τρ. Ζέκιο), Χαρακτίδης (118′ Σαντίκου), Αράπης, Μπουντάκης (69′ Παπατσαράκης), Δημητρίου, Σουλτανίδης