ΗΧΟΣ & ΦΩΣ LED- Μελέτη - διάθεση – εγκατάσταση «VOSDOGALIS»- ΑΡΙΣΒΗ ΛΕΣΒΟΥ (pics)

Επαγγελματικά συστήματα ήχου - φωτισμού LED- εικόνας. Μελέτη - διάθεση – εγκατάσταση


Το κατάστημα «VOSDOGALIS»  λειτουργεί στην Αρίσβη της Λέσβου και σκοπό του έχει την εξυπηρέτηση και την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών του.

Με επιλεγμένα προϊόντα ηχοσυστημάτων, ειδικών κατασκευών, πρωτοπορειακά συστήματα ήχου και φως , κορυφαίας τεχνολογίας  καταφέρνει να βρίσκετε με επιτυχία στο χώρο.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος Βοσδογαλής Δημήτριος, εγγυάται την ποιότητα της εγκατάστασης και της τεχνικής υποστήριξης για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα σε κάθε είδος αυτοκινήτου, εκδήλωσης και διοργάνωσης.

Η πείρα, η ποιότητα εργασίας, η φιλική εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές, είναι τα χαρακτηριστικά για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει μέχρι σήμερα, όσοι έχουν επιλέξει το κατάστημα για την εμφάνιση και τον ήχο τους.

Στην εταιρεία «VOSDOGALIS»  θα βρείτε επαγγελματικά συστήματα φωτισμού και μηχανές εφέ για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα απο ένα night club μέχρι ένα πάρτυ στο σπίτι.

Όλα αυτά απο τις καλύτερες εταιρείες του χώρου….

Στην εταιρεία «VOSDOGALIS» λειτουργεί ειδικό τμήμα μελετών, που αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη ήχου - φωτισμού - εικόνας για τον χώρο σας,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η εταιρεία «VOSDOGALIS»  δεν πουλάει απλώς ηλεκτρικές συσκευές για ήχο, φωτισμό και εικόνα αλλά σας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Όσες χιλιάδες ευρώ και να διαθέσετε δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα αν δεν γίνει σωστή μελέτη, επιλογή των μηχανημάτων και εγκατάσταση, γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

Μετά την μελέτη, την πώληση των μηχανημάτων και την εγκατάσταση, η εταιρεία «VOSDOGALIS»  αναλαμβάνει την πολύ σημαντική εργασία της ρύθμισης των συστημάτων και ιδιαίτερα του ήχου.

Εκτός από την τεχνογνωσία διαθέτει επίσης όλα τα απαραίτητα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την σωστή ρύθμιση του ηχοσυστήματος ώστε να έχουμε ομοιόμορφο φάσμα απόκρισης συχνοτήτων και μέγιστη απόδοση χωρίς παραμόρφωση και ΄΄καψίματα΄΄.

Θυμηθείτε ότι ένα ολοκαίνουριο ηχείο μπορεί να καεί ακόμα και στις πρώτες ώρες λειτουργίας του, αν δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το σύστημα και δεν καλύπτεται από εγγύηση αφού καμία εταιρεία και κανένας κατασκευαστής  δεν καλύπτει με εγγύηση καμένα πηνία woofer-tweeter, όπως αναγράφεται με μικροσκοπικά γράμματα στους όρους εγγύησης όλων των κατασκευαστών.

Κάλυψη εκδηλώσεων, γάμου, βάφτισης, party, live, συναυλίες κτλ…

H εταιρεία «VOSDOGALIS» αναλαμβάνει την μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης σας, ανεξαρτήτως είδους ή μεγέθους, από ένα μικρό πάρτυ με φίλους στο σπίτι έως γαμήλιες δεξιώσεις άνω των 500 ατόμων, φεστιβάλ με ζωντανή μουσική (live), επαγγελματικά συνέδρια κ.λπ. Σε όλα τα event που διοργανώνει, παρέχει εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όλοι οι άνθρωποι της «VOSDOGALIS», είναι στη διάθεσή σας, να συζητήσουν και να σας προτείνουν πολλές πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες.

Παρακάτω θα δείτε μία σύντομή παρουσίαση μερικών μόνο από τις εκδηλώσεις – δεξιώσεις πελατών που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
  
Ηχητική – μουσική – φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων

·                                 Δεξιώσεις γάμων
·                                 Βαπτίσεις
·                                 Πάρτυ
·                                 Επαγγελματικά συνέδρια - ομιλίες
·                                 Εταιρικές εκδηλώσεις
·                                 Σχολικές εκδηλώσεις
·                                 Live – Συναυλίες
·                                 Θεατρικές παραστάσεις

Εξοπλισμός

·                                 Ηχητικά
·                                 Μικροφωνικές
·                                 Φωτορυθμικά

·                                 Αρχιτεκτονικός φωτισμός

Για όλα τα παραπάνω…. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…

«VOSDOGALIS»

Επαγγελματικά συστήματα ήχου & φωτισμού Led

Πωλησεις- Εγκαταστάσεις- Ενοικιασεις μηχανημάτων

Ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων

Ηχοσυστηματα αυτοκινήτου

 
Βοσδογαλής Δημήτριος

Καλλονή Λέσβου (Απέναντι από το πάρκο της Αρίσβης)


Τηλ: 22530 22503

Φαξ: 22530 29805


Κιν: 6976 408391