Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου και της αντιπροέδρου του ΔΣ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Μ. Ζερβού

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 8 Μάρτη συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου και της αντιπροέδρου του ΔΣ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Μαρίας Ζερβού.
Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αφού εξέθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τους ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπείες και έλαβαν την υπόσχεση από την αντιπρόεδρο οτι θα τα προωθήσει στο ΔΣ του Νοσοκομείου και στο Υπουργείο Υγείας ανάλογα με τις αρμοδιότητες του καθενός. 

Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η έλλειψη ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα οι δυο ιατροί που περιθάλπουν τους ογκολογικούς ασθενείς να εργάζονται εξαντλητικά για παρά πολλές ώρες τη μέρα..

Επίσης αντάλλαξαν προτάσεις για να γίνουν κάποιες μικρές παρεμβάσεις, όπως μια δανειστική βιβλιοθήκη, ώστε να μπορούν οι ασθενείς να περνούν  πιο ευχάριστα τις ώρες που υποβάλλονται στις θεραπείες.
Ακόμα με ποιο τροπο οι ασθενείς θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας.

Τέλος ξεναγήθηκαν από τη Μαρια Ζερβου στους νέους χώρους που θα διατεθούν στην υπό παράδοση πτέρυγα στην Ογκολογική Μονάδα.

Μυτιλήνη 8.3.2018

Μαρία Ζερβού
Αντιπρόεδρος  ΔΣ  Γενικού Νοσοκοκομείου Μυτιληνης ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ.