Παίζοντας για τον αδικοχαμένο λιμενικό Παναγιώτη Κυμούρη- Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο στάδιο Μυτιλήνης

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο Παναγιώτης Κυμούρης 


Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο Παναγιώτης Κυμούρης και κανείς δεν έχει ακόμα πιστέψει πως ο αγαπημένος Κυμ δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.

 Η σελίδα του στο FB είναι ακόμα ανοικτή και ενεργή από φίλους του, οι περισσότεροι τον μνημονεύουν συνεχώς σαν να είναι εδώ δίπλα μας λες και  όπου να ‘ναι θα παρκάρει την μηχανή του και θα κατέβει να τους «πειράξει», θα τους τσιγκλίσει για την αγαπημένη του Πανάθα, ενώ ακόμη και σήμερα, ένα χρόνο μετά από τον χαμό του, η εικόνα του δεν έχει φύγει στιγμή από τα μάτια φίλων και συγγενών.



Έτσι το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, στο Στάδιο Μυτιλήνης, οι φίλοι του Παναγιώτη έχουν δώσει το δικό τους ραντεβού για να τιμήσουν τη μνήμη του και να του δείξουν εκεί ψηλά που βρίσκεται πως τον αγαπούν και τον σκέφτονται. 

Τέσσερις ομάδες ποδοσφαίρου, οι παλαίμαχοι της Λέσβου, του Παλλεσβιακού και της Γέρας, αλλά και η ομάδα του Λιμενικού, θα δώσουν το παρών και θα παίξουν για τον δικό τους Κυμ, συγκεντρώνοντας παράλληλα και χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μια ημέρα πριν τα γενέθλιά του, ο Παναγιώτης Κυμούρης θα «γιορτάσει» και πάλι με τους φίλους του και θα γελά χαρούμενος που ακόμη και στην άλλη ζωή, δεν έχει πάψει να μας θυμίζει πως ήταν και θα είναι το καλύτερο παιδί…

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ