Ντροπή… Καταψηφίστηκε από την Δημοτική Αρχή Γαληνού η πρόταση του Άλλου Δρόμου για την μείωση των δημοτικών τελών στην Λέσβο….

Κατώτερη των ευθυνών της, καταψήφισε τη μείωση δημοτικών τελών, η δημοτική αρχή.

Κρίμα! Για δεύτερη φορά, μετά την πρόταση μας για δημοψήφισμα για διάσπαση του Δήμου, η δημοτική αρχή έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Αδιαφόρησε για τις ανάγκες των φτωχοποιημένων δημοτών μας και δεν δέχθηκε να υπερψηφίσει μια πρόταση ρεαλιστική, επιστημονικά τεκμηριωμένη και εφαρμοσμένη ήδη σε άλλους δήμους. Αρχικά προσπάθησε να μην τεθεί καν σε ψηφοφορία η πρόταση μας. Αργότερα, με το επιχείρημα οτι "θελουμε αλλα δεν μπορούμε", προσπάθησε να θέσει το θέμα στις καλένδες, ενώ στο τέλος αποκάλυψε την πραγματική της θέληση λέγοντας οτι "μια οικονομοτεχνική μελέτη θα έδειχνε οτι πρέπει να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη".Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 11 δημοτικούς συμβούλους που υπερψήφισαν την πρόταση μας, απέναντι στους 15 συμβούλους που καταψήφισαν με 4 συμβούλους να ψηφίζουν λευκό (και 15 συμβούλους να απουσιάζουν). 

Ο "Άλλος Δρόμος" θα συνεχίζει να καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, προασπίζοντας τα συμφέροντα των δημοτών μας. Και να απαντήσουμε θετικά στην τοποθέτηση μέλους της δημοτικής αρχής που ειπε "οταν εσείς του άλλου δρόμου γίνετε δημοτική αρχή τοτε μειώστε τα δημοτικά τέλη".

Στρατος Γεωργουλας 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "ο Άλλος Δρόμος".