Επίθεση από μετανάστες με μαχαίρι σε Κινέζο επιχειρηματία στην Μυτιλήνη μέσα στο κατάστημα του

Σε συναγερμό τέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Σε συναγερμό τέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν νεαρό μετανάστη, ο οποίος αποπειράθηκε να κλέψει μέσα από ένα εμπορικό κατάστημα και όταν έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του τον μαχαίρωσε και τράπηκε σε φυγή.



Τελικά ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη οι άνδρες της αστυνομίας κινήθηκαν αστραπιαία και εγκλώβισαν τον νεαρό μετανάστη στην οδό Δημ. Νιάνια, ανάμεσα στο Δημαρχείο και την Τράπεζα της Ελλάδος και αφού τον συνέλαβαν τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου για τα περαιτέρω.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού τα τραύματά του ήταν ευτυχώς ελαφρά.

Πηγή Lesvosnews.gr / Γιάννης Συνανης

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας Α.Ν:

 Επειδή ήμουν μπροστά δεν πήγαν να κλέψουν απλά πέταξαν μπύρα σε παπούτσια και σε ρούχα στο κατάστημα. Μέτα ο ιδιοκτήτης τους είπε γιατί το έκαναν και έβγαλαν μαχαίρι και τον χτύπησαν άσχημα στο στήθος και μετά έφυγαν τρέχοντας κάλεσα το ασθενοφόρο ήρθε η ομάδα Δίας έδωσα κατάθεση και τους είπα αναλυτικά πως ηταν τρεις ο ένας τον χτύπησε..  Αυτά κ άλλα πολλά... Είναι να μην σ τύχει κ να είσαι κ μπροστά σε όλο αυτό.. Τραγικό.. Εύχομαι ο ιδιοκτήτης να είναι καλά στην υγεία..