Ικανοποίηση στο επιμελητήριο Λέσβου με τις εξαγγελίες του Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης Α. Χαρίτση

στο πλαίσιο υλοποίησης του «Αναπτυξιακού Προγράμματος Ειδικού Σκοπού Βορείου Αιγαίου»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λέσβου, ενημερώνουν τα μέλη του ότι κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης και στην οποία ανακοίνωσε τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο υλοποίησης του «Αναπτυξιακού Προγράμματος Ειδικού Σκοπού Βορείου Αιγαίου», συμπεριλαμβάνονται και τα τρία έργα / προτάσεις που είχε υποβάλει το Επιμελητήριο Λέσβου.



Η ικανοποίηση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ακόμη μεγαλύτερη, λόγω και της ειδικής μνείας που έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός στο Επιμελητήριο Λέσβου και τη προσπάθεια που αυτό καταβάλει προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη του, αλλά και στην τοπική κοινωνία των νησιών μας, γενικότερα.

Τα τρία έργα, τα οποία εξασφάλισαν χρηματοδότηση είναι τα:

Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης για την Δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου της Μυτιλήνης
Δημιουργία & Λειτουργία Δομών Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας

Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Επιμελητηρίου Λέσβου & Ανάπτυξη του σε Κέντρο Στήριξης Εξωστρεφών και Καινοτόμων Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων
και ο συνολικός Προϋπολογισμός τους ξεπερνάει το 1,1  εκ. ευρώ.

Με το πέρας της ανακοίνωσης του Αναπληρωτή Υπουργού, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Μυρσινιάς ευχαρίστησε ιδιαίτερα, τόσο τον κ. Χαρίστη, όσο και το τοπικό βουλευτή κ. Γιώργο Πάλλη, η συνεισφορά του οποίου ήταν ιδιαίτερα καθοριστική.