Πλήθος κόσμου στην Αγιασο την Κυριακή- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες AGIASOS RUNNING, THEOFRASTIO TRAIL και AGIASOS Kids

το Αναγνωστήριο Αγιάσου διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στην Αγιάσο


Μετά την περσινή επιτυχία του Θεοφράστειου Trail 2017, το Αναγνωστήριο Αγιάσου διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στην Αγιάσο, με την τεχνική υποστήριξη της Lesvos Ride και την οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Πάνω από πενήντα δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες AGIASOS RUNNING μήκους 10 χλμ με 600 μέτρα υψομετρικά και THEOFRASTIO TRAIL μήκους 22 χλμ με 1200 μέτρα υψομετρικά. Παράλληλα διεξήχθη και ο παιδικός αγώνας AGIASOS Kids μήκους χιλίων μέτρων μέσα στο χωριό, με τη συμμετοχή σαράντα παιδιών.


Ευχαριστούμε θερμά την Lesvos Ride (Τίτο Χατζέλη – Ιουλία Αγιαμαρνιώτη), την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Λέσβου), το γιατρό Θανάση Κουτουκτσή, τους εθελοντές και εθελόντριες της Αγιάσου, τους εθελοντές – κριτές στους πέντε σταθμούς ελέγχου της διαδρομής, τη Δημοτική Κοινότητα Αγιάσου, το Αστυνομικό  Τμήμα Αγιάσου, το κατάστημα «Το Σταυρί» του Βασίλη Βίγλατζη, το Γιώργο Παπαδόπουλο και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.