4 συλλήψεις μεταναστών στην Μορια για διάφορα αδικήματα- Απείθεια προς τους αστυνομικούς από 16χρονο και κατοχή μαχαιριών στο αστυνομικό δελτίο

4 συλλήψεις μεταναστών στην Μορια

Σύλληψη ενός ατόμου στη Λέσβο, για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, την Πέμπτη (15-03-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, επέδειξε σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Λέσβου, ένα διαβατήριο Αρχών Συρίας, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης ΛέσβουΣύλληψη ενός ατόμου στη Λέσβο, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, την Πέμπτη (15-03-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 41 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα έχει επιβληθεί διοικητικό μέτρο της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Λέσβο για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, την Πέμπτη (15-03-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας  (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 36 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας -11- έντεκα εκατοστών.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.Σύλληψη ενός ατόμου στη Λέσβο για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια

Συνελήφθη, την Πέμπτη (15-03-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 16 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απείθειας και για παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 16χρονου και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- επτά εκατοστών. Ακολούθως ο δράστης αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις αστυνομικών.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.