Στον Μολυβο η ΕΡΤ3 το Πάσχα- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής (pics)

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, έγιναν από την ΕΡΤ 3 τα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής


Το Σάββατο 24 Μαρτίου, έγιναν από την ΕΡΤ 3 τα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής, που θα προβληθεί ανήμερα του Πάσχα,  με απόλυτη επιτυχία, στο λιμάνι του Μολύβου και με σύμμαχο, τελικά, τον καιρό, που μας φόβισε αρχικά.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανέλαβε να υποστηρίξει την πρόταση της ΕΡΤ 3 και μέσα σε ελάχιστο χρόνο να συντονίσει μία μεγάλη παραγωγή για τον τόπο μας.

Με τους ακούραστους εθελοντές του  και σε απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση με την Τοπική Δημοτική  Κοινότητα και τον κ. Ανδριώτη Θανάση, τον Πολιτιστικό σύλλογο Παραδοσιακών χωρών και τον κ. Βασίλη Τιτιρέκη, τους προέδρους και τα μέλη όλων των συλλογικών φορέων του Μολύβου, κατάφερε να οργανώσει και να φέρει σε πέρας μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια που αφορά όλο το νησί και όχι μόνο στον Μόλυβο.

Για πολλοστή φορά, δικαιώνεται η άποψή μας, ότι μόνο με ανοιχτές συνεργασίες και αλληλοσεβασμό μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Οι εθελοντική ομάδα του Lesvos Food Fest υπό την εποπτεία της κ. Μαρίας Καπλανέλλη και οι νοικοκυρές του Μολύβου γέμισαν, πλουσιοπάροχα, το τραπέζι με τα παραδοσιακά μας πασχαλινά εδέσματα.  Ο στολισμός του τραπεζιού με φύλλα ελιάς και σαλκίμια ανήκει στην κ. Γαβριέλλα Βατή.

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΡΤ3 και τους συντελεστές της εκπομπής για την επιλογή του τόπου μας και την ΕΡΤ Αιγαίου και τους δημοσιογράφους της για την αμέριστη στήριξη σ΄αυτή την προσπάθεια.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου συνεχίζει τον δρόμο που έχει χαράξει για την καθιέρωση του νησιού μας ως διακριτού τουριστικού προορισμού και πιστεύει ότι η προβολή της δίωρης πασχαλινής εκπομπής της ΕΡΤ3 συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση.
Σας ευχαριστούμε όλους.Παρακάτω βρείτε επισυναπτόμενη την λίστα όλων όσων συνέβαλαν σ΄αυτήν την προσπάθεια και το σχετικό link στο Facebook για πληροφορίες και περισσότερο φωτογραφικό υλικό.