Κυπελλούχος ΕΠΣ Λέσβου ο Αιολικός! | Αιολικός- Κεραυνός Αγίου Δημητρίου Λήμνου 3-1


Την κυριαρχία του στην διοργάνωση του Κυπέλλου Λέσβου επιβεβαίωσε και φέτος ο Αιολικός


Νικητής στον υπέρ-τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου αναδείχθηκε ο Αιολικός, που κέρδισε τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου Λήμνου με σκορ 3-1 στο Στάδιο Μυτιλήνης.

Σκόρερς οι Παλαμουτσής, Μπουρούς και Λαμπράκης, ενώ για τους Λημνιούς μείωσε ο Τσακαλίδης.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αιολικός άνοιξε το σκορ, όταν ο Μιχαλάκης
κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας από τα αριστερά σεντράροντας παράλληλα για να σπρώξει την μπάλα στην αφύλακτη εστία με προβολη ο Χρήστος Παλαμουτσής (30′).

Στο 42′ ήρθε και το 2-0 για την ομάδα της Μυτιλήνης, μετά από σέντρα του Λαλά με το αριστερό και πλασέ στην κίνηση του Καδή.

Στο 70ο λεπτό ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κρητικού. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσακαλίδης μειώνοντας σε 2-1.

Ο Αιολικός πετυχε το 3ο του γκολ στο 83ο λεπτό, όταν απο λάθος της άμυνας της ομαδας από την Λήμνο, ο Ποτουρίδης έκλεψε την μπάλα πασάροντας στον Λαμπράκη, που με δυνατό σουτ έγραψε το 3-1,

Ακολούθησαν οι απονομές από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης αλλά και τους επίσημους… Περίπου 150 θεατές είδαν τον τελικό στο στάδιο της Μυτιλήνης..

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Γιώτας, Κόπελας, Διακορώνας (61′ Κεσίδης), Κρητικός, Καπταγιάννης, Καδής, Λαλάς (85′ Λαμπουσης), Παλαμουτσής, Κουτσούμπας, Μπουρούς (61′ Ποτουρίδης), Μιχαλάκης (67′ Λαμπράκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Χρ. Παλαιολογούδιας): Λάμπρου, Μακράκης, Αλεξάκης (61′ Λουλάκης), Πραβλής, Ευαγγελιδάκης, Διαματάρης, Ποντίκας, Τσολερίδης (76′ Λουλάκης), Τσακαλίδης (85′ Μιχάκης), Μαρουκάκης, Άντον (61′ Γαλιμήτης).