Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές σε κατάστημα και οικία στην Μυτιλήνη- 23χρονος και 33χρονος μετανάστες οι δράστες

Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε εμπορικό κατάστημα στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου, σε εμπορικό κατάστημα στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 23χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ο 23χρονος μπήκε στο παραπάνω κατάστημα, παραβιάζοντας είσοδό του και αφαίρεσε διάφορα είδη, συνολικής αξίας -2.000- ευρώ περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε οικία, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου, σε εξοχική κατοικία 29χρονου ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός  αλλοδαπού, ηλικίας 33 ετών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 33χρονος εισήλθε στην παραπάνω οικία, παραβιάζοντας παράθυρό της και αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους της, αφαίρεσε δύο (2) κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας -200- ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης