Σκηνές Φαρ Ουέστ με αγριεμένο μετανάστη στην αγορά της Ερμού Μυτιλήνης (pic)

Έκπληκτοι έμειναν επιχειρηματίες και περαστικοί

Σκηνές Φαρ Ουέστ διαδραματίστηκαν μέσα στην αγορά της Μυτιλήνης και μάλιστα σε ώρα λειτουργιάς των καταστημάτων, όταν αγριεμένος μετανάστης έβριζε και σπούσε μπουκάλια μπροστά σε περαστικούς και επιχειρηματίες 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μία από τις συνηθισμένες και καθημερινές πλέον μικροκλοπές στην αγορά Μυτιλήνης, ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν ένας από τους δράστες, αφού περικυκλώθηκε από επιχειρηματίες και περαστικούς, έσπασε γυάλινο μπουκάλι και σε κατάσταση αμόκ κινήθηκε απέναντι σε έντρομους και ανυποψίαστους περαστικούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν προκλητικός και απέναντι στους αστυνομικούς.



Επιχειρηματίες δήλωσαν στο lesvospost πως ο συγκεκριμένος με ένα πέρασμα που έκανε στην αγορά πριν γίνει το συμβάν είχε κλέψει από καταστήματα αλκοολούχα ποτά, φρούτα και άλλα είδη.

Η σχετική καταγγελία από επιχειρηματία της αγοράς Ερμού Μυτιλήνης αναφέρει: «Η ώρα ήταν 8.30 το βράδυ. Εγώ σκούπιζα το μαγαζί και ο άνδρας μου πίσω μου σφουγγάριζε..Μπαίνουν δύο κορίτσια και μου λένε ήρεμα και αργά πως ένας μαυριδερός έκλεψε δύο μποτάκια από το καλάθι που έχουμε έξω από το μαγαζί , τα οποία είναι όλα δεξιά ( τα ταίρια τους τα έχουμε μέσα για να μην μας τα κλέβουν ) , άρα δυο ζευγάρια ζημιά και άλλα δύο ζευγάρια που μας είχαν κλέψει το Σάββατο μας κάνουν τέσσερα ....Εμείς δεν πήραμε χαμπάρι ..Φεύγει ο άνδρας μου με τον γιο μου πρός την μεριά που μας υπέδειξαν τα κορίτσια ( προς Κουμιδιά ) ψάχνοντας κάποιον που κρατάει μια άσπρη σακούλα ... Βρίσκουν πράγματι εναν τέτοιο τύπο μπροστά στη Κάβα Κουτσουραδή και του ζητάνε στα Αγγλικά να ανοίξει την τσάντα .Αυτός πιωμένος αρνήθηκε να την ανοίξει λέγοντας πως είναι δική του . Περνούσε ένας φίλος του γιού μου εκείνη τη στιγμή και σταμάτησε για να δει τί γίνεται και τότε άνοιξαν την τσάντα που ήταν μέσα κλεμμένα μπουκάλια αλκοόλ και λεμόνια , αλλά όχι τα μποτάκια ...Τότε ο άνδρας μου του λέει OK ...go ( εντάξει φύγε ) ..Ο δράστης προχωράει και σταματάει μπροστά στον Ματζουριδη αγριεμένος ζητώντας τα ρέστα και πέταξε ένα μπουκάλι προς το μέρος του γιου μου κρατώντας τον λαιμό του μπουκαλιού στο χέρι του..Αρχίζει και μαζεύεται κόσμος , περνάει ένας με μηχανάκι που κόντεψε να του έρθει το μπουκάλι πάνω του , σταματάει τσατισμένος , ξανασπαει ο κλέφτης κι άλλο μπουκάλι , μπλέχτηκε ο τύπος από το μηχανάκι στα γυαλιά , έπεσε κάτω ...Οι κλέφτης κατευθύνεται προς το Μπας Φαναρ και μαζεύονται πολλοί για να τον περικυκλώσουν , μετά στρίβει πρός το φαρμακείο του Κουντσουρου με κατεύθυνση προς το Παρθεναγωγείο όπου ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ καί η ΟΠΚΕ και τους συνέλαβαν ....Αυτά τα ολίγα .. Εγινε μια Ερμού , μύλος ....Δεν θέλω να σκεφτομαι την σκηνή που κρατάει τον λαιμό του μπουκαλιού και απειλούσε τον γιό μου ....»

Φώτο Μάκης Παυλελλης
Η ώρα των συλλήψεων