Γ΄ Εθνική: Μόνο νίκες..και στο βάθος τοπικό...: Το Σάββατο ο Διαγόρας με Χαλκίδα εντός | την Κυριακή ο Αιολικός με Παναργειακό εκτός

Παιχνίδια δίχως αύριο παίζουν οι ομάδες της Λέσβου για την 16η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Διαγόρας – Χαλκίδα (12.00)

Με την κλεψύδρα να αδειάζει πλέον επικίνδυνα, ο Διαγόρας δεν έχει περιθώρια για απώλειες από δω και πέρα, πόσο δε μάλλον εντός έδρας. Με 17 βαθμούς συγκομιδή και με 6 μόλις παιχνίδια να απομένουν, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να παραμείνει στην κατηγορία. Και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην έδρα της, αρχής γενομένης από αύριο Σάββατο όταν και θα υποδεχτεί στις 12.00 την Χαλκίδα. Ένας τελικός παραμονής, με τον Διαγόρα να ψάχνει τρίποντο για να πλησιάσει στο όριο των 25-26 βαθμών που αναμένεται να κριθεί η παραμονή.

Από την άλλη η Χαλκίδα, έρχεται με πολλά προβλήματα, οικονομικά και αγωνιστικά, παραπαίει τις τελευταίες αγωνιστικές και αν χάσει και αύριο προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για να πέσει. Ο Μουντανάρης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, θα κυνηγήσει από νωρίς το γκολ, ενώ δυναμικό παρόν αναμένεται να δοθεί στην εξέδρα από τους φίλους του Διαγόρα.




Παναργειακός – Αιολικός  (Κυριακή 13.15)

Όπως τα κατάφεραν πλέον στον Αιολικό είναι αναγκασμένοι από δω και πέρα να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και κάθε αγωνιστική να παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Έτσι την Κυριακή στο Άργος απέναντι στον Παναργειακό, η ομάδα της Μυτιλήνης πάει με την πλάτη στον τοίχο αναζητώντας βαθμό ή βαθμούς, που θα την φέρουν και πάλι σε θέση ισχύος στην μάχη της παραμονής, σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση θα αρχίσει να γίνεται δραματική.

Οι γηπεδούχοι  είναι στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς και φυσικά δεν έχουν σε καμία περίπτωση εξασφαλίσει την σωτηρία τους, κάτι που σημαίνει πως θα παίξουν και εκείνοι μόνο για την νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος έχει μια επιστροφή, αυτή του Λαμπράκη και μια απώλεια, αυτή του Μπουρού, ενώ στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται και αρκετοί φίλαθλοι από τον Σύνδεσμο των Αθηνών που θα κάνουν το ταξίδι στο Άργος.

Γ’ Εθνική

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Πανθηραϊκός – Ερμιονίδα (12.00)
Διαγόρας – Χαλκίδα (12.00)
Παναργειακός – Αιολικός  (Κυριακή 13.15)
Ταμυναϊκός – Αήττητος Σπάτων
Θύελλα – Τριγλία


Πηγή Τα Νέα της Λέσβου / Σ. Τσιντωτας