Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Β. Αιγαίου: «Ως εδώ και μη παρέκει η κοροϊδία...»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ανάρτηση των αναλυτικών σημειωμάτων αποδοχών μας του μηνός Μαρτίου 2018, μάλιστα με "Ορθή Επανάληψη" / τροποποίηση αυτών το πρωί της Παρασκευής 22/02/2018 και την "εξαΰλωση" του Επιδόματος Παραμεθορίου, για άλλη μια φορά, μας προκάλεσε σωρεία αποριών και ερωτημάτων ή για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό, του συντριπτικού συνόλου του Πυροσβεστικού Προσωπικού το οποίο εκπροσωπούμε.

Το Δ.Σ. της ένωσης μας υπόσχεται να λάβει από την Διαχείριση Οικονομικών του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, όλες τις απαντήσεις / διευκρινήσεις γι αυτόν τον εμπαιγμό! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα κινηθούμε τόσο σε συνδικαλιστικό αλλά και νομικό επίπεδο, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες αλλά και διευκρινήσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν!

Να σας ενημερώσουμε στο σημείο αυτό ότι με νέο έγγραφο (με υπογραφή 23/02/2018) η Διεύθυνση Οικονομικών ενημερώνει όλες τις υπηρεσίες του Π.Σ. ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν κατά την εκκαθάριση παλαιού - νέου μισθολογίου, ανακαλείται το ανωτέρω σχετικό και με το μισθολόγιο μηνός Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η τακτική μισθοδοσία των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος για τον αντίστοιχο μήνα, χωρίς να γίνει εκκαθάριση για το χρονικό διάστημα από 01-01-2017 έως και 31-12-2017 μεταξύ των αποδοχών και των ασφαλιστικών κρατήσεων που καταβλήθηκαν με το παλαιό μισθολόγιο και εκείνων που έπρεπε να είχαν καταβληθεί με το νέο.

Μάλιστα με ενημέρωση, από τον ίδιο τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Σταθόπουλο Δημήτριο, την Δευτέρα 26/02/2018, θα εκδοθούν νέα αναλυτικά σημειωμάτων αποδοχών του μηνός Μαρτίου 2018.


Για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την μισθοδοσία μας, αλλά και το επίδομα παραμεθορίου, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.