Σε κόκκινο φόντο τα καταστήματα της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Γέμισε…κόκκινο η αγορά της Μυτιλήνης


Το χρώμα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας είναι φυσικά το κόκκινο, μιας και αύριο Τετάρτη 14/02 θα γιορτάσουν οι ερωτευμένοι με αφορμή, βέβαια, για όσους το έχουν ξεχάσει, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα σε μικρά και μεγάλα μπουκέτα, στολισμένα με καρδούλες, αρκουδάκια και κόκκινες ευχετήριες κάρτες και άλλα αγαπησιάρικα είδη, σε πολλές διαφορετικές συνθέσεις, θα τα βρουν, ως είθισται, οι ερωτευμένοι στα ανθοπωλεία.




Μπιζού κοσμήματα και δώρα πιο προσωπικά θα τα επιλέξετε από τα καταστήματα δώρων, ενώ όσοι πιστεύετε ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι, ε, τότε θα πρέπει να περάσετε την πόρτα κάποιου ζαχαροπλαστείου, που κι εκεί θα υπάρχουν γλυκά και συσκευασίες με το ανάλογο ντεκόρ. 

Αν τώρα υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα, ακόμα καλύτερα, αφού όλα τα παραπάνω θα μπορείτε να τα προσφέρετε στην/ον αγαπημένη/ο   σας στη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου. Για τον λόγο αυτό  πολλά καταστήματα εστίασης έχουν ετοιμάσει ανήμερα της εορτής μία ξεχωριστή βραδιά. Και να θυμάστε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Η κίνηση στα καταστήματα αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, ενώ θα κορυφωθεί αύριο Τρίτη.

Τα παραπάνω τόνισαν οι καταστηματάρχες, που μίλησαν στο LesvosPost.com σε μία μικρή έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσαμε για τον Αγ. Βαλεντίνο.








Φωτο απο κατάστημα FUNKY FISH ΕΡΜΟΥ 111