Στον Δήμαρχο Λέσβου ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ο Σπύρος Δανέλλης μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ Λέσβου

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον πρώην Υπουργό, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Βουλευτή, κ. Σπύρο Δανέλλη

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον πρωην Υπουργό, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Βουλευτή, κ. Σπύρο Δανέλλη, τους οποίους συνόδευαν ο Γραμματέας της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Χριστόφας και το μέλος της Νομαρχιακής, Βάσω Χοχλάκα.

Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης, στην οποία παρέστη και ο Αντιδήμαρχος, Κώστας Κατσαρός, ο Δήμαρχος παρουσίασε στους κ. Χρυσοχοϊδη και Δανέλλη τα κύρια χαρακτηριστικά του Δήμου. Ο κ. Γαληνός τους ενημέρωσε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν το νησί μας αναφερόμενος σε ζητήματα, ενέργειες και δυνατότητες του Δήμου Λέσβου, αλλά και στις πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί, ζητώντας τη στήριξη του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα και την θετική παρέμβασή τους.
Οι κ. Χρυσοχοϊδης και Δανέλλης, άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο. Αφού τον ευχαρίστησαν για την διεξοδική ενημέρωση, τόνισαν ότι η προσπάθεια που γίνεται από το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή είναι αξιέπαινη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα συνεισφέρουν στην ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων που τέθηκαν.