Εκδήλωση για την ανάκαμψη της τουριστικής ανάπτυξης της Λέσβου και κοπή βασιλόπιτας από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου


Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης  που αφορά την επικοινωνιακή στρατηγική ανάκαμψη της τουριστικής ανάπτυξης της Λέσβου μετά την προσφυγική κρίση.

Η πρώτη παρουσίαση της μελέτης έγινε τον προηγούμενο μήνα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της ημερίδας «The Tourism of Tomorrow» που διοργάνωσε το ACT (American College of Thessaloniki), μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια όπου αποκωδικοποιήθηκαν από διακεκριμένους ομιλητές και καταξιωμένους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς τα χαρακτηριστικά που θα έχει ο τουρισμός στο μέλλον.

Την παρουσίαση στον Μόλυβο θα κάνει η ομάδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του ACT- American College of Thessaloniki που θα βρίσκεται εδώ και η οποία  για λογαριασμό του Φορέα Τουρισμού Μολύβου υλοποίησε την μελέτη.  Mετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση.


H εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου στις 18:30 θα ξεκινήσει με την κοπή της βασιλόπιτας και μία σύντομη αναφορά των δράσεων και των στόχων του δικτύου Lesvos THEOTHERAEGEAN και θα ολοκληρωθεί με βραβεύσεις ατόμων και φορέων που έχουν συμβάλλει στην στήριξη και την προώθηση του τουριστικού προορισμού της Λέσβου.