Betmasters.gr: Η πιο γεμάτη μέρα της χρονιάς!

Πόσο πολύ ζητάμε τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι; Πως θα μας φαινόταν λοιπόν, αν αυτή την Κυριακή απολαύσουμε πάνω από 10 ποδοσφαιρικά ντέρμπι σε όλη την ήπειρο μας;


Πόσα ντέρμπι και πόση μπάλα μπορεί ν' αντέξει ένας άνθρωπος; Αυτό ακριβώς το ερώτημα καλούμαστε ν' απαντήσουμε την Κυριακή, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ πάνω από δέκα ματσάρες θα κληθούμε ν' αντιμετωπίσουμε από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά! Οι Βρετανοί, αυτές τις Κυριακές, στις οποίες κυριαρχούν τα ντέρμπι τις ονομάζουν πλέον "Super Sundays"!

Τι έχουμε να δούμε όμως; Ας αρχίσουμε με τα εγχώρια. Ντέρμπι κορυφής! Για πολλούς το ματς της χρονιάς. Γι' άλλους μια ευκαιρία "αλλαγής σκυτάλης". Ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (19:30). Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα παιξει μ΄εναν "πληγωμένο πρωταθλητή". Στο +6 ο "δικέφαλος του Βορρά" που με νίκη μπορεί να πετάξει εκτός διεκδίκησης τίτλου τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θα έχουν ν' αντιμετωπίσουν την πίεση του αποτελέσματος, την πίεση του κατάμεστου γηπέδου, αλλά και την πίεση της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Με μια λέξη: Πόλεμος!

Διάβασε τη συνέχεια για όλα τα μεγάλα ντέρμπι της ημέρας!