Σε καρναβαλικούς ρυθμούς: Οι ημέρες περνούν εσύ έκανες ομάδα για το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Λέσβου ;

Η ημέρες περνούν εσύ έκανες ομάδα για το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Λέσβου ; 


Η ιστοσελίδα μας :  https://lesvostreasure.wordpress.com/ 
Η σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/lesvostreasure/

Τι είναι όμως το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού;

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού ξεκίνησε από το καρναβάλι της Πάτρας το 1966.Σήμερα διεξάγεται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και σε πολλές από αυτές αποτελεί τον κορμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Το παιχνίδι επιφυλάσσει πλήθος εκπλήξεων, συγκινήσεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, απροόπτων και ανατροπών για τους συμμετέχοντες κυνηγούς αλλά και για το κοινό. Το κυνήγι γίνεται από ομάδες καρναβαλιστών οι οποίες αποτελούν τα πληρώματα που συμμετέχουν. Κάθε πλήρωμα καλείτε να ανταπεξέλθει σε ένα πλήθος προκλήσεων που τίθενται από την οργανωτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Οι δραστηριότητες του παιχνιδιού περιλαμβάνουν γρίφους, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα ενδεικτικά στοιχεία διασκορπισμένα σε ολόκληρη την πόλη και διαγωνισμούς σε παιχνίδια πλατείας. Οι δράσεις αυτές αναστατώνουν την πόλη και μεταφέρουν σε κάθε άκρη της το καρναβαλικό πνεύμα. Οι δραστηριότητες βαθμολογούνται και νικητής αναδεικνύεται το πλήρωμα με την υψηλότερη βαθμολογία.

Προσκαλούμε όλα τα πληρώματα να έλθουν μασκαρεμένα στην τελετή έναρξης και να  παρουσιάσουν  video ενός λεπτού για να κερδίσουν τους  πρώτους 100 βαθμούς.
Επίσης η συμμετοχή στην παρέλαση θα δώσει στην κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει 300 βαθμούς, οπότε αρχίστε να ετοιμάζεστε.

Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού αποτελεί στοιχείο επιτυχίας και ένα από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια κάθε καρναβαλιού. Προσφέρει έντονες συγκινήσεις, δημιουργεί δυνατές φιλίες και αποτελεί από μόνο του έναν πόλο έλξης για την συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.


Στη Μυτιλήνη είναι η τρίτη φορά που διεξάγεται. Πρώτη φορά έγινε το 2015 και οι νικητές που κατέκτησαν το θησαυρό του Μπαρμπαρόσα ήταν το πλήρωμα της ομάδας Pijama Party.
Στο δεύτερο παιχνίδι θησαυρού, το 2016, νικητές ήταν το πλήρωμα της ομάδας Minions Παναγιούδας. Το 2017 με νικητές ήταν το πλήρωμα ''ευχούλιδες'' !