Στον Αιολικό το κύπελλο Λέσβου 2017-2018… κάτω από σούπερ μπλε ματωμένο φεγγάρι.. | Αιολικός-Ατρόμητος Ανεμωτιας 2-0 (pics, vids)

Ο Αιολικός αναδείχτηκε κυπελλούχος Λέσβου 2017-2018 

Ο Αιολικός αναδείχτηκε κυπελλούχος Λέσβου 2017-2018 για 19η φορά στην ιστορία του επικρατώντας στον τελικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Μυτιλήνης του Ατρόμητου Ανεμότιας με 2-0.

Η ομάδα της Μυτιλήνης παρουσία περίπου 400 φιλάθλων ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου, χάρις σε γκολ του Ποτουρίδη στο 34 και του Μπουρού στο 58 ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Από την άλλη η ομάδα της Ανεμότιας παρά την διαφορά δυναμικότητας, πάλεψε το ματς και στάθηκε αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες ενώ θα μπορούσε και εκείνη να σκοράρει έχοντας με την σειρά της τις δικές της ευκαιρίες.



Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε απονομή από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΛ, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι από τον τελικό Κυπέλλου Λέσβου έλειπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρόπουλος

Εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Δουκάκη και των βοηθών του Μπάλιακα και Καρμίρη

Αιολικός : Γιώτας, Κόπελας, Παλαμουτσής, Τάχιας, Κέσιδης(79 Διακορώνας) Παληγεώργος( 83 Καδής), Λαλάς (79 Κρητικός), Καπταγιάννης, Ποτουρίδης, Μπουρούς (83 Κουτσούμπας), Λαμπράκης

Ατρόμητος: Πάπαρης, Ελευθερίου Μ.(76 Ιντζές) Καποδίστριας(65 Γκότσης), Βελετάκης, Σπηλιωτόπουλος, Χατζηκυριάκος, Γρούβας, Ζαφειρίου(Τζουβανέλλης) Φιλιανός(83 Δελόλμας) Σεφουλάι, Γιαμουγιάννης.

Δείτε τα στιγμιότυπα και τις φωτογραφίες που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost WEB TV που βρέθηκε στο στάδιο Μυτιλήνης…

Στιγμιότυπα αγώνα και απονομή


Δηλώσεις προπονητών παιχτών


Πλούσιο φωτογραφικό υλικό