20.000€..! από τον Δήμο Λέσβου για την συναυλία της Δήμητρας Γαλανη του Αγίου Βαλεντίνου στο Δημοτικό Θέατρο | Έγγραφο ντοκουμέντο

Οι σπατάλες που γίνονται στο Δήμο Λέσβου εν μέσω αυτής της φοβερής οικονομικής κρίσης δεν έχουν τελειωμό.


Οι διοικούντες έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει και ξοδεύουν τα δημοτικά χρήματα σαν χαρτοπόλεμο, σε κάθε είδους δραστηριότητα που σκαρφίζονται.

Έτσι μετά τις μεγάλες σπατάλες δημοτικού χρήματος τις ημέρες Χριστουγέννων έρχονται τώρα οι σπατάλες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… Μετά έχουμε αποκριές μετά έχουμε Πάσχα κοκ…Ο Δήμος Λέσβου που έχει ανακοινώσει ήδη το πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Μυτιλήνη, στις 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία με την γνωστή Δήμητρα Γαλανη στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης η οποία θα κοστίσει λίγο πάνω από τα 20.000€..

Έχουμε και λεμέ αναλυτικά:

Η αμοιβή της Δήμητρας Γαλανη και του 12μελους σχήματος θα κοστίσει 9.000€

Τα έξοδα διαμονής-διατροφής είναι στα 1300€

Τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισιτήρια κτλ) είναι στα 3.200€

Τα έξοδα για την διοργάνωση της συναυλίας (ηχητικά, stage Κτλ) είναι στα 3.600€ (το ποσό αυτό όπως μάθαμε είναι για όλη την κάλυψη των εκδηλώσεων του Αγίου Βαλεντίνου και της Αποκριάς και θα δοθούν στην εταιρεία ΗΧΩ, οπότε αυτά τα έξοδα δικαιολογούνται)

Τα απρόβλεπτα έξοδα είναι στα 107,00€

+ έξοδα τηλεοπτικού σποτ, αφισών, φυλλαδίου, διαφημιστικής προβολής σε ΜΜΕ που ακόμα δεν ξέρουμε πόσα είναι

ΣΥΝΟΛΟ 20.200€

Άσε πάλι οι δαπάνες για τροφοδοσία,, άμαξες, φυλλάδια, καπνογόνα και, και, και......

Έτσι μπράβο Δήμαρχε, το χρήμα να ρέει, γιατί να κάνεις οικονομία, μήπως βγαίνει από τις τσέπες σου;

Ρε μπας και ζούμε σε κάνα πλούσιο εμιράτο και δεν το ξέρουμε;

ΥΓ. Αγαπητοί μας αναγνώστες, αν αναρωτιέστε τι κάνουν για όλα αυτά οι  Δημοτικοί μας Σύμβουλοι, οι μεν του Σπύρου Γαληνού εφαρμόζουν το δόγμα, "αφού λέει ο δήμαρχος ότι "ο γαϊδαρος πετάει, εμείς ψηφίζουμε ότι πετάει", ενώ οι  της αντιπολίτευσης, είναι όλοι σε ένα "περίεργο παρατεταμένο λήθαργο" και ..... ότι άλλο σκεφθείτε.  Δυστυχώς....