Θρήνος στη Λέσβο για το γελαστό παιδί- Η αγάπη του για τις μηχανές στάθηκε μοιραία- Πώς έγινε το δυστύχημα στην Μυτιλήνη (pics,vid)

Σπαραγμός για το χαμογελαστό παιδί που άφησε την τελευταία του πνοή πρόωρα και αναπάντεχα.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς η γυναίκα του και οι φίλοι του...


Δυστυχώς το πρώτο θύμα στον βωμό της ασφάλτου για το 2018 στην Λέσβο είναι γεγονός…

ΣΑΝ βόμβα έσκασε χτες το απόγευμα η είδηση του θανάτου του 26χρονου Μάριου Λουπου, γεμάτο όνειρα πατέρα ενός ανήλικου κοριτσιού από την μεγάλη του αγάπη τις μηχανές....

Ο χάρος του έστησε καρτέρι κόβοντας του όλα τα όνειρα και τις χαρές. 

Πένθος, πόνος, γιατί και δάκρυα στην περιοχή του Πλωμαριου και όχι μόνο, δεν μπορούν ακόμα οι φίλοι του και οι δικοί του άνθρωποι να πιστέψουν πως έχασαν το παλικάρι τους



Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 15:50 χτες το απόγευμα στο ύψος του ΟΤΕ, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 26χρονος κάτω απο άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα ακριβώς έξω από το καφέ The Brothers στην οδό Βουρνάζων..

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 26χρονου.

Παρά την άμεση μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και την προσπάθεια των γιατρών, τελικά ο 26χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του λίγο πριν τις 16:30. 


Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάριος ήταν προσεκτικός στην οδήγηση του αλλα δυστυχώς δεν φορούσε κράνος την ώρα του δυστυχήματος, και αυτο στάθηκε μοιραίο… 

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.


-Γιατί;

Η είδηση του θανάτου του έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για τους συγγενείς και τους φίλους του εκλιπόντος.

Ένας θάνατος που έχει προκαλέσει κύμα...μηνυμάτων στην προσωπική σελίδα του άτυχου νέου, του "γελαστού παιδιού" όπως έλεγαν όσοι τον γνώριζαν.

Η μεγάλη αγάπη του 26χρονου εκτός από την οικογένεια του και την μικρή του κόρη ήταν και οι μηχανές, όπως μαρτυρούν άλλωστε και σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει στο facebook. 

Ο 26χρονος ήταν ένας έμπειρος οδηγός καθώς συμμετείχε με την ίδια μηχανή σε πόλους αγώνες στην Λέσβο αλλά και εκτός νησιού με μεγάλες διακρίσεις. Γι' αυτό και οι φίλοι και γνωστοί του απορούν πως σε ένα κεντρικό δρόμο έγινε αυτό το τροχαίο, καθώς ο Μάριος δεν έτρεχε σε δρόμους που ήξερε ότι έχει κίνηση..

Ο 26χρονος καταγόταν από το Πλωμάρι….

Το προφίλ του στο facebook έχει κατακλυστεί με μηνύματα αγάπης και λύπης από τους φίλους και γνωστούς του..

Τραγικές και με προφητικά μηνύματα είναι και αναρτήσεις που εντοπίσαμε στο προφίλ του 26χρονου.…Δείτε παρακάτω


Ο Μάριος θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 16:00 από τον Ι.Ν Αγίας Παρασκευής στο Πλωμάρι 

Καλό ταξίδι Μάριε………

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάριου… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..






Δείτε τις φωτογραφίες λίγο μετά το τροχαίο…






















Δείτε τις προφητικές αναρτήσεις του Μάριου…