Μετανάστης χτύπησε με κουτουλιά τον υπεύθυνο του γηπέδου της Μοριας (PIC)

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε πριν λίγο στο γήπεδο της Μοριας..

Την ώρα που στο γήπεδο έκαναν προπόνηση παιδιά με την ακαδημία τους, έφτασε μια ομάδα μεταναστών με σκοπό να παίξουν και εκείνοι μπάλα.

Στο σημείο όπως και κάθε μέρα βρίσκονταν ο υπεύθυνος του γηπέδου ο οποίος τους πληροφόρησε ότι δεν μπορούν τώρα να παιξουν στο γήπεδο γιατί έχει προπόνηση η ακαδημία, με αποτέλεσμα οι μετανάστες να εξαγριωθούν και ένας από αυτούς να τον χτυπήσει με κουτουλιά στο μέτωπο μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων και παιδιών που βρίσκονταν στο γήπεδο..

Ο υπάλληλος του δήμου Λέσβου φοβούμενος για την ζωή του έφυγε από το σημείο με προορισμό το Αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης για να καταγγείλει το γεγονός.. Παρόλα αυτά δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση γιατί όπως δήλωσε φοβάται για την ζωή του.Το περιστατικό κατήγγειλε και ο ίδιος ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης κος Αλεξίου ο οποίος δήλωσε: «Πρίν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος στο γήπεδο της Μοριας,είμαι στην Αστυνομία μου λέει γιατί με χτύπησε ένας μετανάστης.Έφυγα απο το σπίτι και παω να δω τι έγινε,βρήκα τον άνθρωπο με μελανιασμενο μάτι όταν τον ρώτησα τι έγινε εκείνος μου είπε ότι στο γήπεδο έκανε προπόνηση μια Ακαδημία ήρθαν οι μετανάστες και ήθελαν να παίξουν μπάλα ,όταν τους είπα ότι δενμπορουν να μπουν ένας από αυτούς ήρθε κοντά και μου έδωσε κουτουλια στο πρόσωπο. Παρ ολο που επέμενα να του κάνει μήνυση ο ανθρώπους μου είπε ότι δεν θα κάνω μήνυση γιατί τους φοβάμαι Αυτα για σήμερα απο αυτούς τους δυστυχισμένους και ταλαιπωρημενους»