Οι τρεις (+ ένας) λόγοι που η Hair Transplant είναι κυρίαρχος στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών

Η Ηairtransplant.gr είναι η πρώτη εξειδικευμένη κλινικήμεταμόσχευσης μαλλιών,  έχει ταυτιστεί με το τρίπτυχο: «Αξιοπιστία – Τεχνογνωσία – Εξειδίκευση».


 Είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν την κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών του Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλου που λειτουργεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό με απόλυτη επιτυχία.

Τι σημαίνουν αυτές οι τρεις λέξεις για τον Δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο και την ομάδα των ιατρών της Hairtransplant;

Μεταμόσχευση μαλλιών με αξιοπιστία

Η αξιοπιστία είναι το κλειδί για τη λειτουργία της κλινικής. 

Ο ενδιαφερόμενος, εκείνος ή εκείνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης  πρέπει να ενημερωθεί για το μέγεθος του προβλήματος σε τέτοιο βαθμό που να έχει σαφή εικόνα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να έχει ειλικρινή ενημέρωση και κυρίως επιστημονική τεκμηρίωση για το μέγεθος της τριχόπτωσης και την κατάσταση της υγείας στο τριχωτό της κεφαλής. Αν η τριχόπτωση βρίσκεται ή όχι στο αρχικό στάδιο και τι είδους τεχνικες μεταμόσχευσης μαλλιών ή θεραπεία μαλλιών συνίσταται  στη δική του περίπτωση.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην μεταμόσχευση μαλλιών

Η τεχνογνωσία σ’ ότι αφορά την Hairtransplant ταυτίζεται τόσο με τον εξοπλισμό της κλινικής όσο και με την εμπειρία των ιατρών που είναι σε θέση να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα για  εκείνους που τους εμπιστεύονται. Καθώς σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για τεχνικές που εμπίπτουν στον τομέα της μικροχειρουργικής οι μόνοι που είναι εξουσιοδοτημένοι να εφαρμόσουν κάποια τεχνική μεταμόσχευσης είναι οι πλαστικοί χειρουργοί και οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι που έχουν εμπειρία.

Όταν μιλάμε όμως για εξειδίκευση αναφερόμαστε στο ζήτημα εκείνο που κάνει τη διαφορά στην μεταμόσχευση μαλλιών.

Έτσι κάθε άνδρας και γυναίκα που ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών οφείλει να επιλέξει και να εμπιστευτεί το ειδικό κέντρο με τους κατάλληλους επιστήμονες  σε μια καθοριστική για την εμφάνισή του κίνηση.



Με την εξέλιξη της επιστήμης και την εμπειρία ετών ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα της Hairtransplant είναι οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν όχι μόνο το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα αλλά  και την καλύτερη εξατομικευμένη θεραπεία. Και μάλιστα αυτό το κάνουν γραπτώς. Η εξειδίκευση λοιπόν είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη σωστή επιλογή του γιατρού και της κλινικής που θα γίνει οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τα μαλλιά.

Από μια «απλή» θεραπεία, έως και τις δύσκολες περιπτώσεις μεταμόσχευσης μαλλιών.

Εξάλλου η αναγνώριση που έχει πετύχει ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος αποτιμάται και στη συνεργασία με το ΥΓΕΙΑ, ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία, που συγκαταλέγεται στα κορυφαία 500 του κόσμου που έχουν λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval®). Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα του, έχουν κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να βρίσκονται στην κορυφή  στο ζήτημα της μεταμόσχευσης μαλλιών αλλά και για την θεραπεία τριχόπτωσης, αξιοποιώντας τόσο τις γνώσεις όσο και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει.

Σ’ όλα όσα περιγράψαμε παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε έναν ακόμη λόγο για τον οποίο ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και η ομάδα του, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή. Και δεν είναι άλλος από το περιβάλλον μέσα στο οποίο εργάζονται οι ιατροί της Hairtransplant. Ένα περιβάλλον ιδιαίτερα φιλικό και προσιτό για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από μεταμόσχευση μαλλιών και για το οποίο δηλώνουν υπερήφανοι για την καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Ένα περιβάλλον που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία με τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση καταφέρνοντας να εξασφαλίσουν το ασφαλέστερο και καλύτερο αποτέλεσμα. 

Με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό τους ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος και οι γιατροί της Hairtransplant κυριαρχούν σήμερα σ’ ένα από τα σημαντικότερα εξειδικευμένα κέντρα Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Ευρώπης.


Περισσότερα για την τριχόπτωση και για την μεταμόσχευση μαλλιών Ηairtransplant.gr.