Συλλήψεις μεταναστών για εξύβριση και αντίσταση σε αστυνομικούς στο ΚΥΤ της Μοριας

Συλλήψεις μεταναστών για εξύβριση και αντίσταση σε αστυνομικούς

Συνελήφθη, την Κυριακή (07-01-2018) στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αντίστασης, της απείθειας και της εξύβρισης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το απόγευμα, ο 32χρονος βρισκόμενος σε χώρο κράτησης αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών και ακολούθως εξύβρισε αυτούς, ενώ προέβαλε αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Διενεργείται προανάκριση.




Επίσης συνελήφθη, την Κυριακή (07-01-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της αντίστασης και της εξύβρισης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το απόγευμα, ο 20χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, επιτέθηκε με τα χέρια του σε αστυνομικό, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και ακολούθως εξύβρισε αυτόν, ενώ προέβαλε αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.