Αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι Μικτές Παίδων και Νέων της Λέσβου

Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Μικτές Παίδων και Νέων της Λέσβου


Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Μικτές Παίδων και Νέων της Λέσβου να προκριθούν  στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η α’ φάση του οποίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στην Χίο.

Εκεί για 10 ημέρες οι πέντε νησιωτικές ΕΠΣ από Λέσβο, Χίο, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Σάμο, αναμετρήθηκαν σε παίδες και νέους, με τις δυο πρώτες ομάδες να προκρίνονται για την επόμενη φάση.

Την τελευταία αγωνιστική η Λέσβος αντιμετώπιζε την Χίο έχοντας ελπίδες μόνο στους νέους για πρόκριση και μάλιστα βολεύονταν και με ισοπαλία. Ωστόσο οι παίκτες τουΠαναγιώτη Μαστέλου παρότι προηγήθηκαν με τον Λαμάι δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία, που θα έδινε την πρόκριση, καθώς οι Χιώτες απάντησαν άμεσα και μέχρι το ημίχρονο ήταν μπροστά με 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους παρά τις προσπάθειες των παικτών της Λέσβου που είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για να ισοφαρίσουν.

Έτσι οι Νέοι τερμάτισαν στην 3η θέση έχοντας δυο νίκες, με Σάμο και Δωδεκάνησα και δυο ήττες από Κυκλάδες και Χίο. Στους Παίδες η πρόκριση είχε από νωρίς γίνει δύσκολη, αφού οι ήττες από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο ξεκίνημα δεν έδιναν πολλές ελπίδες, ενώ η νίκη επί της Σάμου δεν στάθηκε αρκετή να αλλάξει τα δεδομένα. Το ματς με την Χίο την Παρασκευή ήταν τυπική διαδικασία με την ήττα 3-1 να έρχεται φυσιολογικά, με τον Χαλκοδαίμων να είναι ο σκόρερ.

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία.