Λειτουργία Σχολής Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στη Μυτιλήνη

Από 1 έως 31 Μαρτίου 2018

Ο Σύνδεσμος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού, αποφάσισε τη λειτουργία Σχολής Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στη Μυτιλήνη.

Το θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης των υποψηφίων (διδασκαλία κανονισμών αγώνων κλασικού αθλητισμού) θα πραγματοποιηθεί, το χρονικό διάστημα από 1 έως 31 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα συνεντεύξεων τύτιου του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Οι ημερομηνίες και ώρες των μαθημάτων θα ανακοινωθούν έγκαιρα.



Η πρακτική εξάσκηση των υποψηφίων θα λάβει χώρα στις 12 και 13 Απριλίου 2018, στα πλαίσια των Διασυλλογικών Αγώνων ΓΊαίδων-Κορασίδων της ΕΑΣ Λέσβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να μην διώκονται ποινικά, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΕΑΣ Λέσβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, (τηλ.2251026453) από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες 11:00 έως 14:00 για να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι υποψήφιοι, μπορούν να απευθύνονται στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου, κ. Γιάννη Τσεκούρατηλ. 6977488951.