Μοίρασε ευχές και χαμόγελα ο ΑΟ Μεσοτοπου στην «Κυψέλη»

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια που δείχνει και το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας και των ανθρώπων που την διοικούν, προχώρησε την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Μεσοτόπου.

Εκπρόσωποι της διοίκησης και ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία, «Κυψέλη» και μοίρασαν χαμόγελα και αισιοδοξία.

Με επικεφαλής τον Παναγιώτη Βαλελή, την Αφρούλα Καμπέρου και την Κατερίνα Τσακτσίρα οι παίκτες του Μεσοτόπου πέρασαν μια ευχάριστη ώρα με τα παιδιά της Κυψέλης, συνομίλησαν μαζί τους, έπαιξαν, αντάλλαξαν ευχές και μοίρασαν όμορφα δώρα προσφέροντας απλόχερα το χαμόγελο.

Η υπεύθυνη του Κέντρου Ευτυχία Λούκου και η Πρόεδρος Άσπα Γραμμούξενάγησαν τους επισκέπτες στους χώρους του Κέντρου και η αλήθεια είναι πως άπαντες έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις, αλλά και τις δράσεις της Κυψέλης. Η όλη πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο Μανώλη Κωνσταντιδέλλη, τον Νίκο Τρυγώνη και τον προπονητή Θόδωρο Γιακαλή, των οποίων τα συγχαρητήρια και τις ευχές στους ανθρώπους της Κυψέλης μετέφεραν οι εκπρόσωποι του συλλόγου.

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ