Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: Έφυγε από το Β. Αιγαίο ο υποστράτηγος Ν. Ζησιμόπουλος- Στην θέση του ο Α.Στεφάνου- Νέος Περ. Αστ. Δ/ντης Β Αιγαίου ο Ε. Ντουρουντούς?

Το Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε την αναβάθμιση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου

Το Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε την αναβάθμιση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγου, Νίκου Ζησιμόπουλου, ο οποίος μετακινείται αναλαμβάνοντας «Περιφερειάρχης» της Αστυνομίας στη δεύτερη σε μέγεθος Περιφέρεια της χώρας μας και συγκεκριμένα στην κεντρική Μακεδονία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη….

Στην θέση του παραμένει ως Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου ο Ανδρέας Στεφάνου

Σε ότι αφορά στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου τη θέση φαίνεται ότι θα καταλάβει ο μέχρι πρότινος Βοηθός του Ν. Ζησιμόπουλου στη ΓΑΔΠ Ελευθέριος Ντουρουντούς ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου



Αποχαιρέτισε τον Δήμαρχο Λέσβου ο Ζησιμόπουλος

Τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του, ο πρώην Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγος κ. Νικόλαο Ζησιμόπουλο, που πρόσφατα τοποθετήθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ο οποίος αποχωρεί από το νησί μας για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Γαληνός τον συνεχάρη θερμά για την επάξια προαγωγή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Ζησιμόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τονίζοντας ότι και από τη νέα του θέση, θα συνεχιστεί η αγαστή και στενή συνεργασία.

Τέλος, ο Δήμαρχος, χάρισε στον κ. Ζησιμόπουλο, αναμνηστικά δώρα.