Μοίρασε ευχές σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς της Λέσβου ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου

Σειρά επισκέψεων σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς πραγματοποίησε, τις ημέρες των εορτών, ο βουλευτής Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.


Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, επισκέφθηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών-Επικοινωνιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, τη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης, Μετανάστευσης και Κοινωνικών Υποθέσεων Βορείου Αιγαίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και τα γραφεία των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος επισκέφθηκε τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αγιάσο όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό. «Τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επίπεδο ετοιμότητας και επιστημονικές γνώσεις, λειτουργούν υπό ακραίες συνθήκες ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς. Τους εύχομαι υγεία και δύναμη», δήλωσε ο κ. Αθανασίου κατά την επίσκεψή του.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, περιόδευσε στην αγορά της Μυτιλήνης, συνοδευόμενος από στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Λέσβου, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με ιδιοκτήτες και εργαζομένους καταστημάτων αλλά και καταναλωτές.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018, ο βουλευτής συναντήθηκε με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Άννα Ζερβού καθώς και  με το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και το προσωπικό. Συζητήθηκαν δε θέματα όπως η ανάγκη τροποποίησης του απαρχαιωμένου οργανισμού του Νοσοκομείου, η δημιουργία μονάδας παραγωγής οξυγόνου, η διαχείριση των ιατρικών αποβλήτων κλπ. Ακολούθως, πραγματοποίησε συνάντηση με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Ο κ. Αθανασίου αναγνώρισε την συμβολή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και των εργαζομένων του στη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών δημόσιας υγείας, παρά την επιβάρυνσή του, λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων του νησιού πάνω στο ζήτημα αυτό.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Το απόγευμα, παρευρέθηκε στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γηροκομείο Μυτιλήνης. Με το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής: «Με αγάπη και σεβασμό οφείλουμε να στεκόμαστε απέναντι στους συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας. Είναι οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν και μας μετέφεραν την πείρα και τη σοφία τους. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.


Με την ευκαιρία να μου επιτραπεί να εξάρω και το πολυσήμαντο έργο που πραγματοποιεί, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας, η Μητρόπολη και ειδικότερα ο δεσπότης μας κ.κ. Ιάκωβος».