Σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης: Τελικός Κυπέλλου: Αιολικός – Ατρόμητος Ανεμωτιας: Ο θρόνος χωράει μόνο έναν!

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την κούπα του Κυπέλλου Λέσβου.

Σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 18:00 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ο τελικός του Κυπέλλου Λέσβου ανάμεσα στον Αιολικό και τον Ατρόμητο. 

Αιολικός και Ατρόμητος είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό του 2015 με τον Αιολικό να επικρατεί εύκολα με 4-0. Ο Ατρόμητος πέρυσι είχε επίσης φτάσει μέχρι τέλους στην διοργάνωση, όπου αντιμετώπισε τον Διαγόρα, χάνοντας με 2-0, και φέτος είναι η 3η του προσπάθεια, με την ελπίδα να αποδειχθεί και φαρμακερή για τον αντίπαλο.  Σίγουρα ο θεσμός του κυπέλλου για τον Αιολικό δεν είναι προτεραιότητα, ωστόσο δεν παύει ένας τελικός να αποτελεί δέλεαρ, ενώ  σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο με αντιπάλους από το τοπικό, θα αποτελέσει πλήγμα για το γόητρό της.

Ο Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος λογικά θα χρησιμοποιήσει την βασική ενδεκάδα, καθώς ο Αιολικός δεν έχει παίξει εδώ και μια εβδομάδα, ενώ θα μείνει εκτός δράσης και την επόμενη αφού έχει ρεπό. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος κατεβαίνει χωρίς άγχος για να χαρούν άπαντες στο στρατόπεδό του το παιχνίδι και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει για να κάνει την έκπληξη.



Διαιτητής ορίστηκε ο Μάκης Δουκάκης με βοηθούς τις Μπάλιακα και Καρμίρη, ενώ τέταρτος είναι ο Βλουτέλλης, και παρατηρητές οι Ντουνιας και Ψανης

Να σημειώσουμε πως ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του τελικού της Λήμνου, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Κεραυνός με τον Ηρακλή