Μ.Ζερβου: «Προκαταρκτική έρευνα και όχι ΕΔΕ για το γλεντι στα επείγοντα του νοσοκομείου Μυτιλήνης- Ατυχές γεγονός σε λάθος μέρος»

Στην πρωινή εκπομπή του ALPHA εμφανίστηκε πριν από λίγο η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης κ Ζερβου.


Η αντιπρόεδρος  του ΔΣ νοσοκομείου Μυτιλήνης δήλωσε στους δημοσιογράφους του ALPHA ότι δεν έχει διαταχθεί ακόμα ΕΔΕ παρά μόνο μια προκαταρκτική έρευνα η οποία με τα στοιχειά που θα προκύψουν θα δει αν θα διαταχθεί ΕΔΕ η όχι.

Η κ Ζερβου είπε ότι το γλεντακι (έτσι το αποκάλεσε) ήταν ένα ατυχές γεγονός σε λάθος μέρος.Η κ. Ζερβου παρόλου την πανελλαδική έκταση που πήρε το θέμα έδειξε με την στάση της να είναι κοντά στους εργαζομένους και να επικροτεί τέτοιες ενέργειες..

Η κ. Ζερβου συνέχισε λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι ειδικά των ΤΕΠ περνάνε δύσκολες ημέρες καθημερινά και ειδικά με την έκταση του προσφυγικού.

Κλείνοντας είπε ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με κανέναν εργαζόμενο που ήταν παρών στο περιστατικό.


Δείτε ΕΔΩ όλα τα επίμαχα βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου  


Η ανακοίνωση της κας Ζερβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας την Τρίτη 16/1/2018 για περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου σας γνωρίζουμε ότι αυθημερόν με την γνωστοποίησή του διατάχθηκε στα πλαίσια αρμοδιότητας μας, διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση θα ακολουθηθεί με διαφάνεια η προβλεπόμενη διαδικασία.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΖΕΡΒΟΥ ΑΝΝΑ

Η αντιπρόεδρος του ΔΣ  του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κυρία Ζερβού 
Το χθεσινό βίντεο της εκπομπής LiveNews του "Ε"