Διπλή ανατροπή και νίκη για τον Διαγόρα στο 97΄| ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 3-2 (vid)

Δύο φορές προηγήθηκε ο Ερμής Κιβερίου μέσα στην Αγία Παρασκευή, αλλά στο τέλος έχασε το παιγνίδι με 3-2 από τον μαχητικό Διαγόρα...

Πολλά τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ερμή από την διαιτησία του Ωραιόπουλου από την Δωδεκάνησο.

Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, στο τελευταίο τέταρτο ο Διαγόρας πίεσε πολύ, κατάφερε να ισοφαρίσει, η πίεση συνεχίσθηκε και είχαμε ως αποτέλεσμα την νίκη της ομάδας της Λέσβου.

Στο 25’ από σέντρα του Αγγελόπουλου, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Κουτσοδήμου, έγινε το 0-1.

Στο 44’ ακυρώθηκε γκολ ως φάουλ του Ερμή με τον Βεζυρτζόγλου και στην αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι ο Μαλλακός, ο οποίος το κτύπησε και ισοφάρισε.

Στο 64’ ο Βεζυρτζόγλου κέρδισε πέναλτι από τον Μέρο, το κτύπησε ο ίδιος κι έγινε το 1-2.

Στο 85’ έγινε το 2-2 με τον Τσομπανέλλη, υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή αγώνα από τις διαμαρτυρίες.

Στο 97’ από σέντρα από δεξιά, δόθηκε χέρι αμυντικού-πέναλτι από τον διαιτητή, το κτύπησε ο Τσομπανέλλης και το 3-2.


Οι συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μουντανάρης): Μαλλής, Τοπάλι, Κρασουδάκης, Ρέντζος (69’ Γκίστα), Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Τζόρνταν, Γκέκα, Μαλλακός (51’ Τσομπανέλλης), Παρέλης Β.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γ.Διαμαντής): Κοζιώτης, Διαμαντής (28’ Τζελάνι), Σάκουλης (75’ Μίλης), Χατζόπουλος, Ζίου, Μουσταφά, Αγγελόπουλος (80’ Αντωνόπουλος), Μαρίνης, Βεζυρτζόγλου, Γιάννος, Κουτσοδήμος.