Πάνω από 2.220.000 επισκέψεις στο LesvosPost το 2017….ευχαριστούμε !!..(PICS)!

Ρεκόρ επισκεψιμότητας με 536.950 μοναδικούς επισκέπτες έκανε το 2017 το LesvosPost.com όταν το 2016 την ίδια περίοδο (01/01/16-31/12/16) είχε 412.442 μοναδικούς επισκέπτες .


Ένας αριθμός και μια ηθική ανταμοιβή για όλους όσους πιστέψαμε ότι αυτός ο τόπος έχει ανάγκη από πραγματική και άμεση ενημέρωση, έχει ανάγκη από προβολή, έχει ανάγκη από ένα διαφορετικό τύπο δημοσιογραφίας!

Οι εξελίξεις μας δικαίωσαν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα παρά τον ορυμαγδό των επιθέσεων που δεχτήκαμε «από τοπικούς ανταγωνιστές μας» που παρόλο αυτό εμείς δεν τους βλέπουμε ανταγωνιστικά.

Η μάχη για την αλήθεια όμως δεν υποκύπτει σε φόβους και εκβιασμούς.

Αντίθετα, η τεράστια αποδοχή από τους αναγνώστες δείχνει την αφύπνιση της κοινωνίας που αποζητά την αλήθεια, τις απαντήσεις. 

Απαιτεί το τέλος της συγκάλυψης, των «αλλοιώσεων», του ψεύδους καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Οι αναγνώστες μας σε ποσοστό 95% προέρχονται από την Ελλάδα και όχι από χώρες του εξωτερικού.

Τα στοιχεία των παραπάνω και παρακάτω μετρήσεων προέρχονται από το έγκυρο site μέτρησης επισκεψιμότητας ιστότοπων Google Analytics, του πιο αξιόπιστου συστήματος μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοσελίδων παγκοσμίως που δημιούργησε και διαθέτει η Google..



Αξίζει να σημειώσουμε ότι το LesvosPost είναι ένα από τα πρώτα ΜΜΕ της Λέσβου όπου έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Online Media, και έτσι έχουμε αναγνωριστεί και επισήμως από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Tο LesvosPost πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και ανήκει από τις 24 Φεβρουαρίου 2017 στην πλατφόρμα e-media με αριθμό μητρώου 12995 για όποιον επιθυμεί να το πιστοποιήσει. Και αυτό το γράφουμε καλόπιστα γιατί είναι ένα νέο ηλεκτρονικό μέσο και είναι εύλογο να υπάρχουν απορίες πώς τα κατάφερε τόσο γρήγορα.

Η πιστοποίηση του Ελληνικού κράτους τιμά το LesvosPost.com και της παραχωρεί όλα τα δικαιώματα για ισότιμη μεταχείριση τόσο σε αμιγώς δημοσιογραφικά ζητήματα, όσο και σε κρατική διαφήμιση ή άλλα κατά προτεραιότητα προνόμια.

Tο LesvosPost το 2018 θα μπει ακόμη πιο δυναμικά στην ενημέρωση της κοινωνίας και θα εδραιώσει την αξιοπιστία, την εντιμότητα και τη σοβαρότητα του, μακριά από κραυγές και κυνήγι "πρωτιάς" και ευτελών θεμάτων. Ταπεινά ξεκινήσαμε, ταπεινά πορευόμαστε και ταπεινά θα συνεχίσουμε. 


Λογοδοτούμε στους πολίτες, και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων. Δεν λογοδοτούμε στην εξουσία και δεν υποκύπτουμε σε πιέσεις ή απειλές.

Καταγράψαμε με μεγάλη εγκυρότητα όλα τα τραγικά και ενδιαφέροντα θέματα της Λέσβου άμεσα με φωτογραφίες και βίντεο το 2017..

Παρότι το Site αυτό ανήκει και συντηρείται από μια νεανική ομάδα εθελοντών, ουδέποτε επιδιώξαμε να παίξουμε το ρόλο διαμορφωτή της κοινής γνώμης... 

Το Site συνεχίζει να είναι πολυσυλλεκτικό... Ενάντια στη μόδα και το συρμό που απαιτεί εξειδίκευση. Το μόνο που κάνει, από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε, εδώ και «6» χρόνια (15/07/12-09/01/18), είναι να χωρίζει σε ενότητες τα θέματα. Έτσι ώστε να αποκτούν και περισσότερο ενδιαφέρον για όποιον φτάνει ως εδώ και θα ήθελε να το περιηγηθεί...

Συνεχίζουμε πάντως να ενημερώνουμε το Facebook και το Twitter μας με τις εγγραφές που γίνονται εδώ... Ξέρουμε πως από κει θα μας δει ένας άλλος κόσμος που για τους δικούς του λόγους είναι “κολημμένος” σ' αυτά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης... Και όντως με το που ανεβάζουμε κάτι, βλέπουμε σχόλια, λάικ και γενικώς αντιδράσεις...Κάτι που δεν γίνεται εύκολα με τα σχόλια εδώ...

Σίγουρα αυτοί οι αριθμοί αυξάνουν τις ευθύνες μας και μας δίνουν το έναυσμα να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας το ίδιο δυναμικά και υπεύθυνα…

Το LesvosPost είναι συλλογική δουλειά!

Ανήκει στους αναγνώστες μας, που καθημερνά ενημερώνονται μέσα από τις σελίδες μας…

Ανήκει στους επαγγελματίες και τις εταιρείες, που μας στηρίζουν με τη διαφήμισή τους και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε στο διαδίκτυο…

Ανήκει στους συνεργάτες μας, που με τα κείμενά τους πλουτίζουν τις σελίδες μας…

Ανήκει στον απλό κόσμο, που μας ενημερώνει καθημερινά για διάφορα θέματα…

Ανήκει στους τεχνικούς μας, που χάρη στις δικές τους προσπάθειες έχουμε ένα γρήγορο και αξιόπιστο portal… ( και ας είναι σε blog view)...

Τους ευχαριστούμε όλους και με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα συνεχίζουμε!

Αναλυτικότερα, όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο της Google, το 2017 το LesvosPost δέχτηκε 2.220.717 επισκέψεις από 536.950 μοναδικούς χρήστες οι οποίοι έκαναν 4.731.769 σελιδοπροβολές (pageviews).

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι αναγνώστες και αναγνώστριες του LesvosPost έβλεπαν κατά μέσο όρο 2,13 σελίδες ανά επίσκεψη, ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής τους έφτασε τα 2 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ρυθμός εγκατάλειψης (bounce rate) κυμάνθηκε στο 68,96%, κάτι που δείχνει ότι 2 στους 3 αναγνώστες παραμένουν στον ιστότοπο διαβάζοντας περισσότερα άρθρα.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι επιβεβαίωση ότι το LesvosPost.com συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στα κορυφαία ειδησεογραφικά sites της Λέσβου.

Εμείς, η συντακτική και η τεχνική ομάδα του LesvosPost, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους αναγνώστες μας για την προτίμηση που μας δείχνετε. Φυσικά, υπάρχει πάντα περιθώριο για βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Μπορείτε, όπως πάντα, να μας στέλνετε παρατηρήσεις και προτάσεις στο lesvospost@gmail.com  

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας- Και να θυμίσουμε πως το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και όχι μόνο γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε το LesvosPost.com…!!»

Με εκτίμηση
Δ/ντης LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος

Να υπενθυμίσουμε και την ενότητα «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ» την δική σας ενότητα. Δείτε εδώ περισσότερα….

Αναλυτικά στατιστικά

Μοναδικοί επισκέπτες (Unique Visitors): 536.950

Προβολές σελίδας: 4.731.769

Μέσος όρος διάρκειας επίσκεψης: 00:02:33

Στην παγκόσμια στατιστική υπηρεσία Alexa βρισκόμαστε (χωρίς να έχουμε πληρώσει για εγγραφή):

Στην Ελλάδα: 4.378
Στον Κόσμο: 408,773

Δείτε εδώ όλα τα αποκλειστικά μας θέματα. Μερικά από αυτά επέλεξαν να τα αναπαράγουν τα μεγαλύτερα Ελληνικά ειδησεογραφικά site της Ελλάδας, επίσης μερικά από τα αποκλειστικά βίντεο της LesvosPost WEB TV τα μετέδωσαν κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.

Μπείτε και εσείς στην παρέα μας!!!




LesvosPost.com
Είναι ένα και μοναδικό!!