«Ο Μεσότοπος μέσα από τη ματιά… των φίλων του» το νέο ημερολογιο του 2018 από τον Σύλλογο των απανταχού Μεσοτοπιτών Λέσβου

«Ο Μεσότοπος μέσα από τη ματιά… των φίλων του», είναι ο τίτλος του Ημερολογίου για το 2018 του Συλλόγου των απανταχού Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση».


Πρόκειται για μια πολύ όμορφη έκδοση με φωτογραφίες όχι Μεσοτοπιτών αλλά φίλων ξένων, που γεννήθηκαν και κατάγονται από άλλους τόπους, αλλά διάλεξαν για τόπο τους το Μεσότοπο.

Είναι η Ζοζέτ, ο Μπερνάρ, η Μαρία Τερέζα και ο Αλέν από τη Γαλλία, που εδώ και 30 χρόνια επισκέπτονται τα καλοκαίρια το Μεσότοπο. Είναι η Ρίτα και ο Άρβιντ από τη Νορβηγία που εδώ και 20 χρόνια έκαναν το Μεσότοπο χωριό τους. Είναι η Σίλβια, ο Ουμπέρτο, η Τζερμάνα και ο Λούτσιο από την Ιταλία, που περνούν τα καλοκαίρια τους στο Χρούσο. Είναι ο Ντέιβιντ με την οικογένειά του από την Αμερική που αγόρασε σπίτι στο Πάνω Χωριό και πολλοί άλλοι….

«Μέσα από τη δική τους ματιά θα ξανα – ανακαλύψουμε τον τόπο που μας γέννησε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος «Αναγέννηση».