Καλή χρονιά.....Και ευτυχισμένο το…...«2018» !!!!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Καλή χρονιά


Ο καινούριος χρόνος να σας βρεί με υγεία και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθετε στα προβλήματα και τις προκλήσεις που απ' ότι φαίνεται θα είναι πολλές και το νέο έτος 2018.

Το 2018 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! 

Καλή χρόνια. Και ευτυχισμένο το 2018

Με εκτίμηση

Μήνυμα από τον Δ/ντη του LesvosPost.com:

«Μάλλον το 2017 δεν θα λείψει σε κανένα μας ιδιαίτερα… Ίσα, ίσα που μας έκανε να νιώσουμε στο πετσί μας αυτό που τόσα χρόνια ακούγαμε να λέγεται από τον λαό…

“Κάθε πέρυσι και καλύτερα!”.

Εγώ τι άλλο να σας ευχηθώ παρά το 2018 να είναι πολύ πολύ καλύτερο, απ’ όσο φαντάζεστε και ελπίζετε! Κυρίως, όμως εύχομαι να σας βρει γερούς, δυνατούς και γεμάτους αισιοδοξία για να αντιμετωπίσετε ότι σας επιφυλάσσει. 

Παρότι έχω την υποψία πως δεν θα είναι ρόδινο, υποψιάζομαι ότι αφού μάλλον αποχαιρετώντας το 2017 αγγίζουμε τον πάτο… το 2018 θα είναι πιο φωτεινό με πολύ φως στο τούνελ!  Και σας το εύχομαι για όλους τους τομείς της ζωής σας! Όχι μόνο για τον οικονομικό, επαγγελματικό, οικογενειακό και συναισθηματικό. Όλα να είναι πιο ανάλαφρα και γύρω σας να νιώσετε πολύ αγάπη και να δείτε πολλά ζεστά χαμόγελα γύρω σας και κυρίως δίπλα σας!

Καλή χρόνια. Και ευτυχισμένο το 2018

Ο Δ/ντης του www.lesvospost.com
Στεφάνου Γεώργιος»


Το 2017 αποτελεί παρελθόν… Μια νέα χρονιά ήρθε το «2018»..Για το LesvosPost.com αυτή είναι η 6η του πρωτοχρονιά….

Ευχαριστούμε τους περίπου 3.211.498 αναγνώστες που μας τίμησαν διαβάζοντας μας το 2017 (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2017)…..

Σας υποσχόμαστε την νέα χρονιά να έχουμε περισσότερη «καθαρή» ενημέρωση και ρεπορτάζ.

Το LesvosPost.com θα είναι πάντα κοντά στους πολίτες…

Γιατί το LesvosPost ανήκει σε εσάς….


Καλή διασκέδαση σε όλους!!!


Το εορταστικό πρωτοχρονιάτικο "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ"  του 2017 στην τηλεόραση του APHA  

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Alpha, οι παρέες αποχαιρετούν το 2016 και υποδέχονται το 2017 μετά μουσικής και οργάνων. Ενώνουν τη φωνή τους, υψώνουν το ποτήρι τους και εύχονται «Στην υγειά μας ρε παιδιά».