Σάββατο 13/01: Ντέρμπι κορυφής στο Πλωμαρι στην Α΄ ΕΠΣ Λέσβου - Όλοι οι αγώνες της 16ης αγωνιστικής

Μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες, οι ομάδες της Α’ Τοπικής μπαίνουν και πάλι στα γήπεδα, στο δεύτερο ουσιαστικό μισό του πρωταθλήματος.


Η επιστροφή αυτή περιλαμβάνει ένα ντέρμπι κορυφής, με τον Αιγέα να υποδέχεται στο Πλωμάρι τον Ατρόμητο. 

Η ομάδα του Γαβαλά αν θέλει να παραμείνει στην μάχη της πρώτης θέσης δεν έχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, η οποία αν έρθει θα την φέρει αγκαλιά τουλάχιστον με την 3η, αφού ο Ατρόμητος είναι ήδη στο -3. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχοντας χάσει από τον Αετό πριν την διακοπή, έχουν χάσει και έδαφος και θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν, διαφορετικά θα τεθεί υπό αμφισβήτηση ακόμη και η είσοδος στην τετράδα με τον Αετό να καραδοκεί.

Οι δυο πρωτοπόροι τώρα, Όλυμπος και Αίγειρος λογικά θα πάρουν τα τρίποντα παίζοντας με τον Μεσότοπο εκτός και τον Πολιχνίτο εντός και θα συνεχίσουν την μεταξύ τους μονομαχία. Από κει και πέρα, ο Αετός έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Κεραυνό, η Αναγέννηση λογικά θα επικρατήσει του Αλκιβιάδη, ενώ προβάδισμα νίκης έχει και ο Αρίων Μ. στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αχιλλέα. Τέλος, στα Παράκοιλα ο Ανδρονικάς αναζητά επιστροφή στις νίκες κόντρα στον ουραγό Οδυσσέα Ελύτη.

Συνοπτικά:

Α’ Τοπική

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Αιγέας – Ατρόμητος
Αρίων Μ. – Αχιλλέας
Αναγέννηση – Αλκιβιάδης
Αίγειρος – Πολιχνίτος
Αετός – Κεραυνός
Ανδρονικάς – Οδυσσέας Ελύτης
Μεσότοπος – Όλυμπος


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ