Εδώ και 1 μήνα χωρίς δάσκαλο η Ε΄ τάξη του Δημοτικού σχολείου Μανταμάδου- Τέλος πια στην κοροϊδία στην πλάτη των μαθητών

Χωρίς δάσκαλο παραμένουν εδώ και ενα περίπου μήνα οι μαθητές της Ε’ τάξης του δημοτικού σχολείου Μανταμαδου του δήμου Λέσβου

Χωρίς δάσκαλο παραμένουν εδώ και ενα περίπου μήνα οι μαθητές της Ε’ τάξης του δημοτικού σχολείου Μανταμαδου του δήμου Λέσβου, με αποτέλεσμα να περιφέρονται από τάξη σε τάξη για να κάνουν υποτυπωδώς μάθημα.

Γεγονός που προκάλεσε την έντονη αγανάκτηση των γονέων και επειδή έφθασε ο κόμπος στο χτένι σήμερα το πρωί προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου και δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή μαθημάτων προκειμένου να βρεθεί λύση.

Τα προβλήματα για τους μαθητές της συγκεκριμένης τάξης του σχολείου ξεκίνησαν από την έναρξη του τρέχοντος σχολικού έτους, καθώς η δασκάλα που είχε τοποθετηθεί βρήκε άλλη θέση και μετατέθηκε από το σχολείο.



Αναλυτικά η καταγγελία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

Τέλος πια στην κοροϊδία στην πλάτη των μαθητών.

Από τις 15/12/2017 η Ε’ τάξη του Δημοτικού σχολείου Μανταμάδου, παραμένει χωρίς δασκάλα μετά την αποχώρηση της.

Έκτοτε τα παιδιά της Ε’ Δημοτικού διασκορπίζονται στις υπόλοιπες τάξεις, με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει η πρόοδος των μαθημάτων.

Η κατάσταση αυτή όπως είναι φυσικό υποβαθμίζει τη λειτουργία όλου του σχολείου, δεδομένου και ότι το σχολείο λειτουργεί ως πενταθέσιο.

Από την αρχή απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους φορείς και μέχρι σήμερα συνεχίζεται η ίδια κατάσταση.

Η υπομονή μας ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛOY