Χριστουγεννιάτικες οικονομικές δημιουργίες και γλυκίσματα από το Ζαχαροπλαστείο Πανταζή στην Μυτιλήνη (pics)

Ένα ξεχωριστό, πρωτότυπο ζαχαροπλαστείο στην Μυτιλήνη (Ασκληπιού 55, Μυτιλήνη) που στόχο έχει να αγγίζει την τελειότητα στην γεύση και τη παράδοση.

Δοκιμάστε Χριστουγεννιάτικα εδέσματα που ξεχωρίζουν στην ποιότητα και προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες...

Το Ζαχαροπλαστείο Πανταζή  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που αποτελείται από μια σπουδαία ομάδα η οποία καλύπτει το χώρο της παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής τα τελευταία  89 χρόνια. Κατάφερε να δώσει ένα πολύ υψηλό επίπεδο σε γεύσεις και ποικιλία γλυκών με μαγευτικούς συνδυασμούς και σπουδαία διακόσμηση.

Μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών σπιτικά γλυκά, κεράστηκα, και αλμυρά όπως και τούρτες γενεθλίων, γάμων και βαφτίσεων κατόπιν παραγγελίας (για μεγάλες ποσότητες).

Αν θέλετε να ξεχωρίζει το Χριστουγεννιάτικο σας τραπέζι και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το μοναδικό ζαχαροπλαστείο στην Μυτιλήνη που συνδυάζει τέχνη και παράδοση με εντυπωσιακές σπιτικές δημιουργίες. 

Αφήστε τον ουρανίσκο σας να απολαύσει τις λαχταριστές γεύσεις του

Tips: Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε…τα χριστουγεννιάτικα δενδράκια σοκολάτας…ενα πρωτότυπο δώρο για τις ημέρες των εορτών (φωτο κάτω)

Ευχηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους για όλη την χρόνια με λιχουδιές, σχηματισμούς και δημιουργίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Τηλ. 2251027032 – Facebook Ζαχαροπλαστείο Πανταζή και μιλήστε προσωπικά με τον κύριο Πανταζή για τη δική σας παραγγελία. Η επισκεφτείτε από κοντά το Ζαχαροπλαστείο Πανταζή  και δείτε τις μοναδικές δημιουργίες στην οδό Ασκληπιού 55 στην Μυτιλήνη


Εμείς η δημοσιογραφική ομάδα του LesvosPost.com σας προτείνουμε αυτή την επιλογή για μια εκπληκτική εμπειρία στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής που ξεχωρίζει!




Χριστουγεννιάτικα δενδράκια σοκολάτας




Χριστουγεννιάτικα δενδράκια σοκολάτας


Χριστουγεννιάτικα δενδράκια σοκολάτας