Διπλή Διάκριση της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης στα βραβεία Made in Greece 2017

Διπλή διάκριση έλαβε το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στις κατηγορίες Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος και Εξαγωγικής Αριστείας Καταναλωτικού Προϊόντος, στο πλαίσιο των Βραβείων «Made in Greece 2017».


Με την απονομή που πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προστίθεται άλλη μια διάκριση στην μακρά λίστα βραβεύσεων του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποδεικνύοντας τη συνεισφορά του στην Ελληνική οικονομία αλλά και την εξέχουσα θέση που έχει κερδίσει στην καρδιά Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Ο  θεσμός του Made in Greece έχει καθιερωθεί από το 2013  και απευθύνεται στο σύνολο των επιχειρήσεων και των οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για τις οποίες η ποιότητα, η αριστεία και η  εξωστρέφεια πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.


 Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ως μια εταιρεία που επιτυγχάνει εξαιρετικές  επιδόσεις  αναδεικνύει την καινοτομία, προωθώντας την ελληνικότητα. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την εξαιρετική ποιότητα κερδίζει τις ξένες αγορές με εφόδια τις διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις της. Υπερηφανεύεται τόσο για το διπλό χρυσό που έλαβε στο διεθνή οργανισμό αποσταγμάτων World Spirits Award, όσο και για το Platinum βραβείο που κατέκτησε στο διαγωνισμό των Αιωνόβιων brands (2016), για τα 120 και πλέον χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά.