Γιορτινή επιστροφή: ο Στράτος Κάραλης Live στο Marush Blanc στην Προκυμαία Μυτιλήνης….. πόνος-έρωτας-διασκέδαση | Πέμπτη 28/12

Ένα δικό μας παιδί που μας έλειψε ο Στράτος Καραμανώλης επιστρέφει δυναμικά την Πέμπτη 28/12/17 για 1 μοναδική live βραδιά στο MARUSH Blanc στην Προκυμαία Μυτιλήνης.


Ερωτικά, έντεχνα και λαϊκά τραγούδια συνθέτουν το σκηνικό ρομαντικής ατμόσφαιρας και ερωτικής διάθεσης.. .

O δικός μας Στράτος Καραμανωλης (καλλιτεχνικό όνομα Στράτος Καραλης) το παιδί που όλη αγαπήσαμε μέσα από τα Live σε όλη την Λέσβο αλλά και στα μπαρ της Μυτιλήνης συνεχίζει για ακόμα μια σεζόν την επιτυχημένη του πορεία στις πίστες των Αθηνών αλλα και τις περιοδείες σε μέρη της Ελλάδας. Να σημειώσουμε ότι συχνά περιοδεύει στην Χίο αλλά και στην Λήμνο.

Ο Στράτος Καραμανώλης από τη Μυτιλήνη έχει είδη κερδίσει με τη φωνή και τα τραγούδια του μετά το νησί της Λέσβου και την Αθήνα.

Ο Στράτος όπως όλοι τον λένε με την υπομονή του και την επαγγελματικότητα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας αλλά και σε όλο το Αιγαίο….!!

Να σημειώσουμε ότι ο Στράτος ποτέ δεν ξέχνα τον τόπο που τον ανέδειξε και κατά διαστήματα όπως έγινε και  πριν μερικές μέρες επιστρέφει στην Λέσβο…. Και ανεβάζει την διάθεση των Λέσβιων με Live σε επιλεγμένα καταστήματα μαζί με τον μαέστρο του Νίκο Κερκύρα και τον Χρήστο Μπουσδούκο στο βιολί.

Ακολουθήστε τον Στράτο Κάραλη στο Insagram ΕΔΩ
  
Έναρξη: Μετά τις 23:00!


#KARALIS


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.com